Wat zijn goedkope superfoods? Bekijk hier de top 5 goedkoopste!

Goedkope superfoods zijn geweldig! Ze zitten vol met alle gezonde voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft zonder dat je bankrekening een deuk oploopt. Het lijkt namelijk soms alsof veel superfoods aan de prijzige kant zijn. Dit heeft twee redenen.

Ten eerste komen veel van deze superfoods vanuit tropische plekken van over de hele wereld. Lees snel verder!

TIP: ” Wil jij elke dag Gezond Starten? Probeer deze 27 fruit en groentes in ÉÉN Drankje (binnen 30 sec klaar). Maak gebruik van onze kortingspagina: Begin vandaag met De Easy Greens Superfood >>

Hierdoor zijn deze goedkope superfoods zodra ze eenmaal in Nederland zijn aangekomen niet zo goedkoop meer! Ten tweede omdat de term superfood door sommige bedrijven gebruikt wordt om een product extra duur te maken.

Gelukkig zijn er genoeg goedkope superfoods in de supermarkt te vinden. Zit je deze maand dus wat krap bij kas, dan kun je met dit lijstje alsnog goedkope superfoods aanschaffen!

1. Boerenkool wintergroente superfood

Boerenkool wintergroente superfood

Deze wintergroente is in dit lijstje goedkope superfoods perfect om mee te beginnen. Boerenkool zit namelijk vol met vitamines A, B, C, E en K en is het uitermate goedkoop. Daarnaast is het heel gemakkelijk om te bereiden of door een smoothie heen te mixen. Maar bovenal: boerenkool is lekker en hartstikke goedkoop!

Bekijk hier het recept

2. Pindakaas met ijzers en foliumzuur

Pindakaas met ijzers en foliumzuur

Een goedkope pot pindakaas kan je leven veranderen en hoort dan ook zeker in dit lijstje met goedkope superfoods thuis. Het zit vol met vezels, calcium, zink, eiwitten, ijzers en foliumzuur, en een pot kost iets meer dan een euro. Pindakaas is dus perfect voor op dit lijstje goedkope superfoods!

Dit heerlijke smeersel is gemakkelijk even op een broodje te smeren maar je kunt ook een lepel pindakaas met een stuk fruit opeten. Heerlijk, goedkoop en enorm gezond!

Bekijk hier ons Top 5 voordelen van pindakaas

3. Broccoli vol met vezels

Broccoli vol met vezels

Een opsomming goedkope superfoods zou niet compleet zijn zonder broccoli. Het zit vol met vezels waardoor je al snel het gevoel krijgt dat je vol zit, waardoor je dus minder eet.

Van alle goedkope superfoods is broccoli een van de gezondste en tevens een van de goedkoopste groenten. Broccoli helpt daarbij met het verbranden van vet, dus van alle goedkope superfoods op deze lijst is broccoli ook nog het meest geschikt als je ook wil afvallen.

Bekijk hier een heerlijke Ovenschotel broccoli

4. Yoghurt geweldig tussendoortje

Yoghurt geweldig tussendoortje

Yoghurt behoort tot de goedkope superfoods omdat zuivel vooral goed vult. Hierdoor eet je minder terwijl je wel alle goede effecten van melk tot je neemt, en als bonus alle goede bacteriën die in yoghurt zitten erbij krijgt.

Yoghurt is daarom van deze genoemde goedkope superfoods het perfecte tussendoortje. En het is gemakkelijk om er wat fruit of een beetje honing aan toe tevoegen zodat jouw goedkope tussendoortje een lekkere twist krijgt.

Bekijk hier het recept voor Frozen yoghurt met aardbeien

5. Easy Greens – 27 Superfoods  in één potje

Easy Greens - 27 Superfoods  in één potje

Wil je op een betaalbare manier zoveel mogelijk superfoods tot je krijgen? Dan is het Easy Greens drankje echt iets voor jou. Dit heerlijke drankje bevat maar liefst 27 verschillende soorten en fruit. Je kunt het gebruiken om de dag perfect te starten of gewoon als tussendoortje.

Benieuwd waar ik het precies over heb? Lees er dan hier meer over!

Easy Greens met superfoods

Easy Greens product

Waar je het ook voor gebruikt, Easy Greens is een drankje dat je op ieder moment van de dag kunt nuttigen. Met een heerlijke frisse smaak besef je je bijna niet dat je in één klap 27 soorten groenten en fruit binnenkrijgt. En het is nog goedkoop ook!

Benieuwd waar ik het precies over heb? Lees er dan hier meer over!

Ik heb een heerlijk weekmenu voor je samengesteld!

Ik ben zelf ook dol op weekmenu’s! Het bespaart mij dagelijks een hoop tijd en ik kan direct zien wat ik de hele dag kan eten.

Avocadobrood

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.