Welke Smart Protein moet ik kopen? Dit is de beste!

Welke Smart Protein moet ik kopen? Alles over Smart Protein te weten komen? Eindelijk eens ontdekken welke Smart Protein de beste is? Waarmee je de beste resultaten kunt halen? Dan leg ik je graag uit wat de Smart Protein is waar de laatste jaren de beste atleten gebruik van hebben gemaakt.


Het is voor niemand een geheim dat proteïne een belangrijke bijdrage levert aan de ontwikkeling van ons lichaam. Wie veel aan krachttraining doet, wilt dat de spieren in volume toenemen. Daarnaast is het belangrijk dat na een training het herstel zo snel mogelijk plaatsvindt.

Eigenlijk is er tegenwoordig maar één Smart Protein die er toe doet, en dat is de Smart Protein van Body & Fit. In dit artikel leg ik je dan ook alleen meer uit over het product waarmee al duizenden Nederlanders de ontwikkeling van hun lichaam naar een hoger niveau getild hebben.

Ik vertel je meer over de Smart Protein van Body & Fit door dieper in te gaan op de vele ervaringen die ik over Smart Protein op het internet kon vinden. Deze ervaringen geven je een beter idee van het product en de mogelijke resultaten.

Wat is Smart Protein van Body & Fit?

Wat is Smart Protein van Body & Fit

Voordat ik in de vele ervaringen met Smart Protein duik, is het slim om eens te kijken naar wat voor product Smart Protein van Body & Fit eigenlijk is.
Body & Fit noemt Smart Protein vol trots de eiwitshake dat in ieder low carb- en eiwitdieet thuishoort. Met 18 tram eiwit en zonder toegevoegde suikers, lijkt het inderdaad een goede toevoeging te zijn. Dergelijke diëten proberen alleen de noodzakelijke bouwstoffen toe te voegen. Daar werkt de Smart Protein goed aan mee.

Behalve de van nature aanwezige suikers zijn verder verschillende vitamines te vinden. Denk hierbij aan B2, B3, B5, B6 en B12. Je krijgt dus nog een opkikker mee van een variatie aan ingrediënten die in de Smart Protein te vinden zijn.

Ondertussen is het product behoorlijk aangepast van toen het jaren geleden op de markt kwam. Een Smart Protein eiwitshake is er niet meer alleen in naturel en vanille. Je kunt nu ook de Smart Protein in de volgende smaken kopen.

 • Banana
 • Banana toffee
 • Bosvruchten
 • Chocola (verschillende soorten)
 • Coconut
 • Cookies & Cream
 • Frozen Capuccino
 • Nutchoco
 • Raspberry
 • Straciatella
 • Strawberry (verschillende soorten)
 • Vanilla

In totaal zijn er dus zo’n 15 smaken Smart Protein die je kunt kopen. Volgens Body & Fit geschikt voor ontbijt, tussendoortje, na het sporten of in de avond.
Daarnaast is de Body & Fit Smart Protein in verschillende maten verkrijgbaar. Namelijk

 • 280 gram (10 zakjes)
 • 392 gram (14 shakes)
 • 750 gram (26 shakes)
 • 1000 gram (35 shakes)
 • 2000 gram (71 shakes)

Een breed en gevarieerd aanbod voor de verschillende soorten en smaken van Smart Protein. En daar kan je allemaal dus uit kiezen!

Wat zijn de ervaringen met Smart Protein van Body & Fit?

Wat zijn de ervaringen met Smart Protein van Body & Fit

Het is gelukkig geen lange zoektocht om een goed beeld te krijgen van wat huidige gebruikers van Smart Protein vinden. Als een van de meest gebruikte producten in de sportschool, heeft Smart Protein een aardige reputatie weten op te bouwen. Laten we eens kijken hoe die reputatie er precies uitziet:

Bevat veel eiwit, weinig suiker (vaak zitten dit soort shakes bomvol suiker). Het vult goed. Enige nadeel is de smaak. Niet lekker en ondanks dat ik chocolade smaak besteld heb, smaakte het er niet naar. Beetje zout,zoetig en korrelig.

Inmiddels ben ik toe aan mijn derde bus Vanille en het bevalt nog steeds uitstekend. Mijn ervaring is dat het beter met melk aangelengd kan worden dan met water, omdat het beter mengt en ook beter smaakt. De soorten en hoeveelheden proteïne in de poeder zijn prima, in elk geval voor mij, iemand die om de dag of krachttraining doet, dan wel gaat hardlopen.

Ik drink het smorgens na het sporten en savonds na het sporten, is heel lekker de banaan variant voor al als je alleen maar water drinkt, een soort zoete snack. En als je een goede shake beker hebt met zeefje heb je heel weinig last van korrels. Afentoe een korrel, maarja. Is geen vieze smaak zoals sommige shakes. En dankzij de weinig Kcal kan ik er 2 pakken en nog onder de 2000kcal zitten met ontbijt lunch en avond eten.

Het is te makkelijk om klakkeloos ervaringen van gebruikers met Smart Protein zomaar in dit artikel te plakken. Daarom zijn er drie te vinden, en kun je de rest in je eigen onderzoek ontdekken. Ik moedig je aan je eigen mening te vormen of Smart Protein ook iets voor jou is. Dat de beste Smart Protein ook de Smart Protein van Body en Fit is, verbaasd mij niets. De kwaliteit van Body & Fit stelt nooit teleur en ook hier dus niet.

TOP 5 – Smart Protein van Body & Fit: 

Bekijk hieronder het overzicht van de top bestsellers.

1. SMART PROTEIN BODY & FIT

Graag echt gainen, zonder honger en vet verbranden? Het principe van een low carb- eiwitdieet is de dagelijkse koolhydraatinname beperken en de eiwitinname verhogen. Om het nog beter te maken ondersteunen de eiwitten sterkere spieren, instandhouding van spiermassa en herstel!  Lees hier de 2858 ervaringen van andere SMART PROTEIN BODY & FIT gebruikers >>>

Voordelen:

 • Gewoon een traktatie deze eiwitshake
 • super eenvoudig in gebruik, het mengt goed zowel met water als melk
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

SMART PROTEIN BODY & FIT - Welke Smart Protein moet ik kopen

2. MAMMOTH 2500 INTERACTIVE NUTRITION

Dit complete eiwit is uniek en een revolutie in de supplementen industrie, Puur ei-eiwit Vet vrij en goed verteerbaar. Ei-eiwit bevat extreem hoge doseringen van Alanine, Arginine, Glycine en Methine. Deze aminozuren zijn zeer belangrijk. Ei-eiwit wordt door veel experts gezien als moeder natuur’s beste eiwit! Lees hier 448 ervaringen van andere MAMMOTH 2500 INTERACTIVE NUTRITION gebruikers >>>

Voordelen:

 • Smaakt super, en mix heelt goed kun je makkelijk de hele dag door drinken
 • Deze shake lijkt de key tot groeien
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

MAMMOTH 2500 INTERACTIVE NUTRITION - Welke Smart Protein moet ik kopen

3. SYNTHA-6 EDGE BSN

Wil jij eens een killer body eiwit proberen? Het complete Killer Body pack voor 14 dagen: 1 Complete Burn – krachtig all-in-one supplement! 2 Total Detox – met o.a. gember, mariadistel en choline* *om de reinigende werking van je lever te ondersteunen en draagt bij tot een normaal lipidenmetabolisme. 3 Water Flush – combinatie van kruiden en mineralen! Lees hier 214 ervaringen van andere SYNTHA-6 EDGE BSN gebruikers >>>

Voordelen:

 • Compleet: Complete Burn, Total Detox en Water Flush!
 • Professionele formule voor 14 dagen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

SYNTHA-6 EDGE BSN- Welke Smart Protein moet ik kopen

4. COCKTAIL BODY & FIT

Alles-in-één cocktail verpakking tot een slimme vetverbranding. Supplementen bieden dan een uitkomst. BCAA’s 2:1:1 – zijn de aminozuren die vrijwel direct worden opgenomen en geen vertering nodig hebben. Je lichaam maakt zelf geen BCAA’s aan waardoor veel sporters ervoor kiezen BCAA’s in supplement vorm te nemen.. Wees er snel bij want op is echt op! Lees hier 116 ervaringen van andere COCKTAIL BODY & FIT gebruikers >>>

Voordelen:

 • Heel fijn eiwitten om te gebruiken, ultieme eiwitshake alles-in-één!
 • Goed product, all in one, lost supergoed op, lekkere smaken
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

COCKTAIL BODY & FIT - Welke Smart Protein moet ik kopen

5. SMART PROTEIN MOUSSE BODY & FIT

Krachtige formule en heerlijk blijven genieten! Je kunt jezelf niet meer trakteren dan met een lekker tussendoortje! Mousse heeft een luchtige structuur en is een heerlijk toetje. Toetjes bestaan echter normaliter voor wel 25%-35% uit suiker, 10% uit vet en bevatten nagenoeg 0 eiwit.  Lees hier 128 ervaringen van andere SMART PROTEIN MOUSSE BODY & FIT gebruikers >>>

Voordelen:

 • Heerlijk luchtige mouse. Vult goed, prima als ontbijt
 • Slechts 106 kcal, nagenoeg suikervrij en 13 gram eiwitten
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

SMART PROTEIN MOUSSE BODY & FIT- Welke Smart Protein moet ik kopen

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.