24hr fatburn: werkt een fatburner? Check onze review

24hr fatburn kopen? Stel je voor dat je 24 uur per dag vet verbrandt: dus óók als je slaapt! Die gewaagde belofte doet Body & Fit met de 24hr Fatburn, een potje pillen met een bijzondere combinatie van ingrediënten. En wat blijkt? Dit is niet de enige ‘fatburner’ die op de markt is. Laten we eens kijken naar de zin en onzin van fatburners. Doen ze wat ze beloven en welke producten staan het hoogst aangemerkt?

 

Bekijk onze Beste Top 5 Fatburners:

1. 24HR FATBURN – info

In je slaap aan je lichaam blijven werken! 24hr Fatburn is er nu voor jou! 24hr Fatburn is uniek en een revolutie in de supplementen industrie. Ben je al nieuwsgierig geworden?

Voordelen:

 • Gemakkelijk in te nemen , ik gebruik dit in combinatie met sporten
 • simpel en minder eetlust gehad
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

2. BLACK BURN – info

Even een flink knallen met deze hardcore stacker? Black Burn bevat ook 300 mg cafeïne om uw focus en alertheid te verbeteren en vitamine B12 om het energiemetabolisme te ondersteunen.! Voor mij het gaat vooral om de creatine. Deze stacker werkt voor mij net zo lekker.

Voordelen:

 • Stacker 2 is hardcore!
 • flinke energie boost
 • Goede prijs/kwaliteit

3. STACKER 4 EPHEDRA FREE – info

Graag die gewenste natuurlijke stacker voor jou? Opgelet! Zo heeft elke Stacker zijn eigen kwaliteiten. Stacker 4 bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. Proberen?

Voordelen:

 • Goed van smaak, doet ze werk
 • actiever en veel meer willen doen
 • Goede prijs/kwaliteit

4. DETOX & BURN – info

Deze geweldige detox in combinatie met burn! Blijft een gewilde voor de sporter! Detox & Burn bevat cafeïne om de focus en alertheid te vergroten, choline om het vetmetabolisme en de leverfunctie te ondersteunen. Fijne goeie samenstelling!

Voordelen:

 • De alles omvattende kuur
 • 2-in-1 supplement: detox & burn!
 • Goede prijs/kwaliteit

5. RIPPED! – info

Snel en efficiënte pre-workout? Vakkundig gemaakt voor fanatieke sporters en fans van crossfit. Deze pre-workout is ook geweldig voor de liefhebber! Ik heb andere pre-workouts geprobeerd van dure merken maar deze was echt perfect en een heerlijke smaak.

Voordelen:

 • Slechts 1 capsule per dag nodig
 • Werkt voor mij erg goed als ondersteuning!
 • Goede prijs/kwaliteit

Wat doet een fatburner?

Wat doet een fatburner

Een fatburner is een supplement dat jou sneller vet laat verbranden. Daartoe zitten er ingrediënten in die de opname van vet tegengaan en het hongergevoel onderdrukken. Het gaat vaak om volledig plantaardige elementen, zoals groene thee en wortel-extracten.

Soms zit er ook chroom in fatburners: een mineraal dat enigszins helpt bij het verliezen van vet, het vasthouden van spiermassa en het verhogen van de stofwisseling. 

Voordelen van een fatburner

Voordelen van een fatburner

Echt keiharde bewijzen en verbluffende resultaten zijn er niet, hoe hard de marketingcampagnes van fatburners ook hun best doen. Als je de hele dag op de bank hangt en tv kijkt, kun je geen wonderen verwachten van zo’n pilletje. Je mag jezelf best een handje helpen door, naast deze tabletten te gebruiken, meer te bewegen en gezonder te eten. Die combinatie kan wel degelijk voor sneller vetverlies zorgen dan je zou verwachten. De voordelen zijn dus: 

 • Deze pillen zijn een dagelijkse herinnering aan jouw missie: afvallen. Ze zijn geen vrijbrief voor ongezond eten, maar juist een hulpmiddel voor wie al stappen naar een gezondere levensstijl heeft gemaakt.
 • Fatburners kunnen het hongergevoel onderdrukken; net iets langer dan dat jouw lichaam dat zonder hulp kan. Door vervolgens langzaam en kleine porties te eten, voel je eerder of je vol zit dan wanneer je gaat zitten schranzen.
 • Dit is vooral een makkelijke manier om vet te verliezen. Maar hierbij moet ik dezelfde kanttekening maken als eerder: het effect zal klein zijn als je niet meer gaat bewegen en gezonder gaat eten. Zie het als hulpje, maar niet als de Heilige Graal.

Wat kost een fatburner?

Fatburners zijn in de meeste gevallen pillen die je één tot drie keer per dag slikt. Met één potje doe je ongeveer een maand. En dat tegen een investering van minder dan twintig euro. Voor pakweg 50 cent per dag pak jij jouw vetrolletjes aan – valt reuze mee, toch? 

Hoe kies je de beste fatburner?

De beste fatburner kiezen is niet zo makkelijk. Zo bestaat er weinig wetenschappelijk onderzoek over en moet je vooral afgaan op klantbeoordelingen, het etiketje en eventueel ervaringen van vrienden of familie. Maar goed, zo kom je toch een heel eind. 

Wat zijn de beste fatburners?

Nu moet ik even goudeerlijk zijn: zelf heb ik, dankzij mijn actieve levensstijl, geen last van ongewenst vet. Maar ik heb uit mijn omgeving voorzichtig positieve geluiden gehoord over de eerste twee fatburners in mijn top 5.

Mocht jezelf een overtollig kilootje kwijt willen raken en bereid zijn om op méér vlakken je leefstijl aan te pakken, dan lijkt zo’n potje pillen me zeker een experimentje waard. Vooral zo vlak voor het strandseizoen begint, of als je jezelf in een trouwpak of trouwjurk wilt hijsen.

 

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 2 Gemiddeld: 4.5]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.