Kruidvat Afslankpillen? Dit moet jij hierover weten!

Kruidvat die afslankpillen verkoopt? Betekent dit dat afslankpillen werken? Wat weten we over de afslankpillen van Kruidvat? Lees het hier!

Kruidvat heeft zich de afgelopen jaren beseft dat concurrerende bedrijven steeds meer de pijlen op gezondheidsidealen richten. Afvallen, sporten en gezond eten hebben voor velen een belangrijke invloed op de winkel die ze kiezen.

Als een ‘drogist’ als Kruidvat het assortiment niet heeft dat op deze idealen aansluit, wordt als snel voor een alternatief als Trekpleister of Etos gekozen. Dat Kruidvat hiervan op de hoogte is, laat het aanbod afslankpillen wel zien.

Als ik iemand nog lang niet in de wereld van afslankpillen had verwacht, was het Kruidvat wel. Afslankpillen hebben geen bewezen werking, waardoor lange tijd drogisterijen de pillen niet in hun assortiment op wilden nemen. Daar lijkt met de introductie van Kruidvat afslankpillen verandering in te zijn gekomen.

Ik vertel je vandaag wat je over afslankpillen van Kruidvat moet weten en waarom Bol nog altijd de beste plek is om dit soort producten te vinden en uitproberen. Maar eerst wil ik je meer vertellen over wat afslankpillen eigenlijk zijn.

Wat zijn afslankpillen?

Wat zijn afslankpillen

Het doel van afslankpillen zijn om jou na de inname hiervan af te laten vallen. Dat is, in de breedte zin, wat afslankpillen willen zijn. In de praktijk is dat waar afslankpillen toe in staat zijn zeer variabel in te vullen. Vooral als je naar de beschikbare Kruidvat afslankpillen kijkt.

Zoals ik in mijn eerdere artikel over afslankpillen al schreef, zijn er drie soorten afslankpillen:

 • Vochtafdrijvers
 • Kunstmatige voedingsvezels
 • Cafeïne-pillen

Kruidvat heeft uit deze drie soorten ieder een aantal producten. Ik kan je nu al vertellen dat zowel vochtafdrijvers en cafeïne-pillen het proberen niet waard zijn. Dat wil dus inderdaad betekenen dat je met de Kruidvat afslankpillen op basis van kunstmatige voedingsvezels overblijft.

Alhoewel ook de werking hiervan niet bewezen is, klinkt de werking een stuk logischer en waarschijnlijker dan de alternatieven.

Het moment dat je namelijk een afslankpil op basis van kunstmatige voedingsvezels neemt, is er daadwerkelijk een proces dat op de omschreven manier mogelijk zou kunnen werken.

Voedingsvezels vullen namelijk. Denk maar aan een boterham of een bord pasta, dat vol met vezels zit. Je krijgt echter geen ongezond eten in je, maar je hebt slechts een pil ingenomen. Oftewel, je brein denkt dat je vol zit. De voedingsvezels binden met vocht waardoor je het volle gevoel krijgt.

Minder honger betekent dat je minder snel eet. Hierdoor kun je op termijn afvallen simpelweg doordat je eetlust minder wordt.

Waarom de Kruidvat afslankpillen het afleggen tegen de Bol varianten

Waarom de Kruidvat afslankpillen het afleggen tegen de Bol varianten

Persoonlijk zou ik de Kruidvat afslankpillen op voorhand al links laten liggen. We weten te weinig over de werking van deze afslankpillen (wat overigens ook voor Bol geldt). Het aanbod afslankpillen van bol.com is echter dermate groter dat je beter bij deze webshop de pillen kunt testen dan bij een van de alternatieven (zoals Kruidvat of Trekpleister).

Daarnaast zijn de kosten voor de verschillende producten aanzienlijk scherper, wat altijd mooi meegenomen is. Zoals je ziet, kies ik hierbij voor een insteek dat afslankpillen het proberen waard zijn.

Desondanks de werking of niet. Zolang er geen bijwerkingen van een product bekend zijn en de recensies allen positieve klanken bevatten, kun je het een kans geven.

Welke afslankpillen van Bol ik je dan precies aanbeveel om uit te proberen, leg ik je liever per product uit. Dan vertel ik je meteen meer over waar de precieze producten (volgens de fabrikant) toe in staat zijn.

Welke afslankpillen kun je als alternatief voor Kruidvat uitproberen?

De volgende afslankpillen hebben bij Bol.com overwegend positieve recensies. Ik nodig je uit mijn selectie van afslankpillen als alternatief voor het Kruidvat aanbod in overweging te nemen!

Bekijk hieronder de top 5 Kruidvat Afslankpillen die werken op dit moment. 

1. Stacker 4 fatburner – 100 capsules – Voedingssupplement

Wil jij graag minder honger gevoel meer energie? De Stacker 4 fatburner heeft een zeer bijzondere samenstelling die steeds verder geoptimaliseerd is, waardoor ze perfect aansluiten op de behoeftes van de gebruiker. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • minder honger, meer energie en snellere verbranding
 • Zorgt bij het sporten voor de extra vetverbranding
 • Goede prijs/kwaliteitverhouding

2. Vitafi Fat Burner – Vetverbrandende afslank capsule – 30 dagen kuur

Beetje extra hulp nodig bij het afslanken? Deze fatburner bevat een combinatie van verschillende ingrediënten die helpen bij de gewichtsbeheersing. Nog effectiever in combinatie met onze Diet Meal of Night Fat Burner. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Helpt bij het verminderen van lichaamsvet
 • Helpt het bloedsuikergehalte normaal te houden
 • Goede prijs/kwaliteit

3. KetoX24 Afslanksupplement – 24 Dagen

Graag een langdurig gewichtsverlies tot stand te brengen? KetoX24 doet meer dan alleen het stimuleren van de vetverbranding. Camellia Sinensis helpt je lever om te ontgiften, terwijl Ortosiphon helpt om een goede vochtbalans te bewaren. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Gratis online begeleiding door een ervaren consulent
 • 1 flesje KetoX24 afslankdruppels (goed voor 24 dagen)
 • prijs/kwaliteit verhouding

4. Fitburner+ Vetverbrander | Snel Verantwoord Afvallen | Afslankpillen | 90 Plantaardige Capsules

Vind jij het ook zo fijn om wat ondersteuning te krijgen tijdens het afvallen? Fitburner + is gemaakt van natuurlijke extracten van pure Garcinia Cambogia, een vrucht met een krachtige natuurlijke eetlustremmer. Zo kunnen onze afslankpillen helpen om af te vallen zonder honger te lijden en het energieniveau op natuurlijke wijze te verbeteren. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Krachtige en natuurlijke vetverbander
 • Werkt met sporten en minder zin in zoet
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

5. Clean+Lean Organic Fat Burner – Fat killer – Afslankpillen – allereerste 100% biologische

Graag ondersteuning op hardnekkige gebieden? We begrijpen dat wat we in ons lichaam stoppen, is wat we eruit halen. Daarom houden we ons persoonlijk aan de hoogste normen van productintegriteit, van de best beoordeelde biologische en hele voedselboerderijen waar onze natuurlijke ingrediënten vandaan komen. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • geweldige katalysator wilt die uw inspanningen ondersteunt
 • Resultaten zijn zoals verwacht na ongeveer een week gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.