Beste kettingzagen kopen? TOP 10 ALLERBESTE Van 2022! (LET OP)

Ben je opzoek naar de beste kettingzagen van 2021? In deze blog deel ik de TOP 5 waarmee je nooit meer zonder wil als je gaat zagen of klussen in of om het huis. Deze kettingzagen zijn geweldige power tools om je te ondersteunen tijdens het klussen en je hoeft dus niet meer terug naar de handzaag. Nee, je kunt direct starten aan je klus! Denk aan veel langer scherp, wendbaar in gebruik en duurzaam. Laten we snel beginnen!

TIP: geen tijd om hele artikel te lezen? Bekijk hier direct de beste kettingzagen van 2021 =>>

Beste kettingzagen

Wanneer je een grote tuin of buitenruimte hebt met redelijk wat bomen, dan is het ontzettend handig om een kettingzaag binnen handbereik te hebben. Bomen groeien namelijk vrij rap en als je problemen met de buurman wilt voorkomen, snoei je de takken van tijd tot tijd. Zo voorkom je boze buren en ben je gemakkelijk en snel klaar.

Ga je voor elektrisch of benzine?

In de praktijk wordt door particulieren vooral de elektrische zaag gebruikt, omdat dit nu eenmaal veel praktischer is dan een zaag die je met benzine moet vullen. Een elektrische zaag kun je gewoon thuis gebruiken met een verlengsnoer. Deze variant beschikt over genoeg vermogen om halfzware klusjes goed aan te kunnen, maar door de kabel kun je wat minder bewegingsvrijheid ervaren. Deze soort is vrij licht en relatief goedkoop.

Beste kettingzaag benzine

Kettingzagen met een accu werken op een oplaadbare batterij. Deze zagen maken ietwat minder herrie, dit vinden je buren misschien wel fijn. Het beste koop je een tweede accu zodat je nooit zonder zit. Zagen op benzine zijn geschikt voor het zware werk, deze beschikken namelijk over het hoogste vermogen. Ook zit je niet vast aan een vervelend snoer, maar de zaag zelf is wel zwaarder en je zult natuurlijk de brandstof bij moeten vullen, toch een extra kostenpost. Om te achterhalen welk model het beste is voor jou, is het slim om te bepalen wat je er precies mee wilt doen en aan de hand van deze informatie je zoektocht te beginnen.

TOP 10 Beste kettingzagen 2021

Ben je er klaar voor? Het is namelijk tijd om de TOP 5 beste kettingzagen met je te delen. De kettingzagen die ik met je deel zijn niet merkloos maar gewoon legaal en afkomstig van Nederlands grootste online webshops

Tevens lees je honderden ervaringen van andere gebruikers. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Ik wens je veel plezier met het kiezen van jouw ideale kettingzaag!

1. Bosch Kettingzaagmachine – AKE 30 S

Een zeer complete kettingzaag die aan je behoefte voor klussen voldoet. De Bosch AKE 30 S kettingzaag is een krachtige 1800 Watt kettingzaag en wordt geleverd met een kwaliteitsketting. De kettingzaag beschikt over een handig SDS-systeem voor het makkelijk wisselen en spannen van de ketting. Lees ook de 22 ervaringen van andere Bosch Kettingzaagmachine – AKE 30 S gebruikers >>>

Voordelen:

 • stevig en kwalitatief
 • werkt betrouwbaar
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Aanbieding Bosch kettingzaag top 1 review
bron: bol.com

Bestel Bosch Kettingzaagmachine – AKE 30 voor €87,99 bij bol.com >>>


2. Powerplus POWXG1032 Telescopische kettingzaag – 900 W – 30 cm zwaardlengte

De Telescopische kettingzaag met zwaardlengte van 30 cm is een draagbare kettingzaag met meer mobiliteit en een instelbare snijhoogte waarmee je de moeilijkste plekken kunt bereiken. Met beide voeten op de grond staan en toch de toppen van de haag of middelgrote takken van de bomen doorzagen? Het kan met deze telescopische kettingzaag! Lees hier 12 ervaringen van andere Powerplus POWXG1032 Telescopische kettingzaag – 900 W – 30 cm zwaardlengte gebruikers >>>

Voordelen:

 • makkelijk in elkaar te zetten
 • handig in gebruik
 • Prijs kwaliteit is goed
Aanbieding Powerplu kettingzaag top 2 review
bron: bol.com

Bestel Powerplus POWXG1032 Telescopische kettingzaag – 900 W – 30 cm zwaardlengte voor €98,99 bij Bol.com >>>


3. Einhell GE-EC 2240 Elektrische Kettingzaag – 2200 W – Zwaardlengte: 40.6 cm – OREGON zwaard & ketting

Erg blij met deze Einhell GE-EC 2240 Elektrische kettingzaag. Doet wat het moet doen ,je kan er redelijk dikke stammen met zagen indien je de ketting zaag gewoon zijn werk laat doen, voor dat geld is dit geen miskoop, je moet wel constant het oliesmeer reservaat in de gaten houden, de smeerolie gaat er wel redelijk vlotjes vandoor!  Lees hier 5 ervaringen Einhell GE-EC 2240 Elektrische Kettingzaag – 2200 W – Zwaardlengte: 40.6 cm gebruikers >>>

Voordelen:

 • duurzaam
 • Goede prijs/kwaliteit
 • makkelijk in gebruik
Aanbieding Einheill top 3 kettingzaag
bron: bol.com

 

Bestel Einhell GE-EC 2240 Elektrische Kettingzaag – 2200 W – Zwaardlengte: 40.6 cm voor €94,99 bij Bol.com  >>>


4. Einhell GC-CS 85 E Elektrische Kettingslijper – 85 W

Ben jij op zoek naar een handige elektrische kettingslijper voor je kettingzaag  om hem weer vlijmscherp te krijgen? De Einhell GC-CS 85 E is een compacte, robuuste en betrouwbare Elektrische Kettingslijper. Met deze machine is het mogelijk om alle gangbare zaagkettingen op een nauwkeurige wijze te slijpen. Het lichte gewicht van de machine maakt het heel eenvoudig om deze mee te nemen! Lees hier 6 ervaringen van andere Einhell GC-CS 85 E Elektrische Kettingslijper – 85 W gebruikers >>>

Voordelen:

 • duurzaam
 • makkelijk in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit
Aanbieding Elektrische Kettingslijper top 4 review
bron: bol.com

Bestel Einhell GC-CS 85 E Elektrische Kettingslijper – 85 W voor €33,49 bij Bol.com >>>


5. Makita DUC353Z accu-kettingzaag

Wil jij jezelf echt een geweldig cadeau geven van de hoogste kwaliteit? Let dan op! Makita wordt wereldwijd door miljoenen vakmensen geroemd om de kwaliteit van haar producten. Die kwaliteit komt niet zomaar tot stand. Dat is een filosofie, de passie van 500 ingenieurs die dag in dag uit werken aan verbeteringen en nieuwe machines. Enorm krachtig is zijn soort! Bekijk hier ervaringen van andere Makita DUC353Z accu-kettingzaag gebruikers >>>

Voordelen:

 • Geweldig apparaat
 • veilig
 • Handig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Aanbieding beste kettingzaag Makita top 5
bron: bol.com

Bestel Makita DUC353Z accu-kettingzaag voor €219,36 bij Bol.com >>>


Voor wie zijn kettingzagen geschikt?

Een kettingzaag is een handig object dat in vele maten en soorten beschikbaar is, afhankelijk van jouw specifieke doel voor het apparaat. Je kunt verschillende factoren afwegen zoals de grootte, het type, de zwaardlengte, de veiligheid, bepaalde extra functies en natuurlijk de prijs van de zaag. Maar ook de aandrijving is van belang: kies je voor een elektrische zaag, een zaag met accu of een zaag die op benzine werkt?

Alle kettingzagen van Bol.com vind je hier >>>

Kettingzaag kopen

Wil je graag een compleet overzicht van kettingzagen, bekijk dan hieronder de beste webshop hieronder. Naast de TOP 5 van hierboven vind je ook andere kettingzagen die je misschien interessant vindt.

Alle top 10 kettingzagen vind je hier >>>

Tot slot

De Beste kettingzagen zijn ideaal om te gebruiken wanneer je zaagklussen hebt of graag snoeiwerk wilt verrichten. De kettingzagen uit de TOP 5 werken gegarandeerd.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en voor veel plezier met de beste kettingzaag!

Tip: Beste Sennheiser koptelefoon? TOP 10 ALLERBESTE Van 2021!