Beste afslankpillen? TOP 5 ALLERBESTE Van 2019!

Beste afslankpillen? TOP 5 ALLERBESTE Van 2019!

Ben je op zoek naar het beste afslankpillen met intensieve en krachtige werking, maar weet je nog niet welke je wilt kopen? Bekijk dan hier de beste afslankpillen deze zijn veilig, goed beoordeeld door klanten en ontzettend populair en steeds meer mensen maken er gebruik van. In dit blog deel ik de TOP 5 beste afslankpillen van 2019! De beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Om je vraag maak gelijk te beantwoorden staat hieronder de beste afslankpillen die de grootste supplementen webshop van Nederland te bieden heeft, deze zijn gebaseerd op gebruikerservaring en reviews. Verder heb ik in dit artikel nog extra tips en adviezen gegeven mocht dit de eerste keer zijn dat je start met afslankpillen. Lees snel verder!

Deze beste afslankpillen zijn zeer krachtig en zorgen dat jij in no-time je gewenste gewicht bereikt hebt. Met het grote voordeel dat je slechts 1 capsule per dag nodig hebt, dus zonder elke dag te sporten afvallen.

 1. 7 Day Diet Body & Fit
 2. 24r Fatburn
 3. Smart Multi
 4. 24hr Detox & Cleanse Pack
 5. 14 Day Killer Body

Wat zijn afslankpillen?

Wat zijn afslankpillen 800x350px

Voordat ik hier verder induik vind ik het belangrijk om je goed te informeren. Wanneer je echt wilt afvallen, ga dan niet alleen voor dieetpillen, shakes of andere supplementen.

Je weet het zelf ook vaak wel maar de basis ligt in een gezond voedingspatroon, iets meer beweging en zo zijn afslankpillen altijd een aanvulling die jou hierbij kunnen helpen. Maar zie het als een volledig plaatje en niet alleen een aspect aanpakken maar pak alle factoren stap-voor-stap mee.

Oké, je hebt nu wel een beetje idee hoe ik erin sta en je graag wil helpen om de juiste keuze voor jou te maken. Het is jouw lichaam en jouw keuzes dus laten wij weer bezig gaan met de afslankpillen.

Wanneer je gaat afvallen, grijp je alles aan om dit proces te versnellen. Dit kun je doen door afvalpillen te gaan gebruiken. Deze pillen bevatten stoffen die op verschillende manieren een bijdrage kunnen leveren tijdens het afslanken.

Deze vetverbranders gaan jou zeker helpen met afvallen. Het starten van een weekmenu voor een optimale vetververbranding is vaak de slimme optie. Maar je kunt dit proces flink versnellen met het gebruik van afslankpillen.

Hoe werkt zo’n vetverbrander? Het zijn de slankmakende hormonen die spelen hier de hoofdrol, met name GH (Groeihormoon) 1 van de belangrijkste is. Je kunt dit jou lichaam laten doen en stimuleren om met supplementen zoals:

 • Zink (zinkgluconaat)
 • Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat)
 • L-Arginine
 • L-Glutamine
 • L-methionine

Bekijk ook altijd even of deze stoffen in de voedingsinformatie terugkomen. Want vaak in hogere kwaliteit vetverbranders worden deze supplementen gebruikt. Dit gaat samen met een gezond voedingspatroon en gaat dit jou een extra boost geven en ga je sneller afvallen. Dit zijn pillen die je dus wel helpen met de vetverbranding

Hoe werken afslankpillen?

Hoe werken afslankpillen 800x350px

Het is interessant dat je eigelijk drie soorten afslankpillen kunt hebben. Je hebt de vocht-afdrijvers, kunstmatige voedingsvezels, Cafeïne-achtige stoffen. Bijvoorbeeld de fat burn van Body&Fit heeft naast verschillende natuurlijke stoffen zoals kurkuma, thee extracten en magnesium ook Cafeïne in zich zoals vele afslankpillen die op een natuurlijke basis werken. Cafeïne zorgt o.a. voor de stimulering van de verbranding in ons lichaam daarom drinken wij het ook na het eten.

Er zit vaak ook chilipoeder en zwarte peper in verwerkt. Je kunt dit zelf ook altijd even lezen op de bijsluiter of voedingsinformatie zoals bij Body&Fit daar staat altijd netjes alles beschreven. Ik begrijp dat je niet elk ingrediënten gaat googlen maar als je het checkt heb je al snel een idee wat je in huis haalt.

Maar deze drie stoffen zouden jou kunnen helpen met afvallen. Nou bij vocht-afdrijvers zit al in de naam verwerkt, je lichaam bestaat grotendeels uit vocht en als je door dit supplementen vaker naar de wc moet en je vocht afvoer wordt gestimuleerd ga je afvallen, wist je dat je ook vochtafdrijvende thee hebt op de markt? Kruiden thee die dit ook stimuleert. Ook bij vele diëten als mensen blij zijn met de eerste 2 kilo is dit vaak vocht, moet de werkelijke kilo’s vet nog verbrand worden.

De kunstmatige voedingsvezels, geven je maag een gevoel van vol te zitten, waardoor je minder gaat snoepen en eten. Vind ik een vrij natuurlijke manier want als je brein het signaal krijgt dat je vol zit zul je minder eten. Het zijn eetremmers, maar je moet ook realiseren dat je lichaam niet voor niks aangeeft dat het trek of honger heeft. Luist altijd goed naar je lichaam

Wil je bijvoorbeeld graag minder dat hongergevoel ervaren? Dan kan het zijn dat je voeding uit balans is geraakt. Je zou eens de hoeveelheid eiwitten kunnen verhogen in jouw voeding, deze zorgen ervoor dat je langere tijd een verzadigd gevoel zal hebben. Denk aan simpel bakje volle kwark of Griekse Yoghurt met wat gebroken lijnzaad.

Zijn afslankpillen illegaal?

Nee, de afslankpillen van de drogist of Body&Fit niet. Deze hebben allemaal natuurlijke ingrediënten die jouw lichaam stimuleren zoals je hierboven hebt gelezen. Maar hier geldt ook weer als je het niet zeker weet check het bij een specialist of arts. Maar er staat wel een supplement op de dopinglijst! De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) waarschuwt ons dus de consument voor afslankpillen met de naam ‘Iomax’.

Dit is een product dat verboden stoffen bevat, het wordt dan ook illegaal gebruikt onder vele topsporters en mensen die willen afvallen. Er zijn veel bijwerkingen bij dit middel. Hier is een verwijzing naar het artikel.

TOP 5:  afslankpillen die werken

Nu weet je al meer over afslankpillen en afslank supplementen. Dan is het nu tijd om de beste afslank supplementen selectie met je te delen. Mijn vrienden en ik heb deze supplementen in het afgelopen jaar geprobeerd en met name tevreden over het Smart Multi en Fatburn supplement! Deze tijdens onze trainingssessie en droog train momenten gebruikt. Tevens lees je ook vele ervaringen van andere gebruikers.

1. 7 Day Diet Body & Fit

Vet verbranden slecht voor je? Nee dus, ontdek hoe al 345 klanten een significante hoeveelheid buikvet en gewicht verloren met deze 7 day Diet. Wanneer jij ook serieus wilt worden met het verbranden van al het overtollig vet is dit het supplement voor jou!  Lees hier 345 ervaringen van andere 7 Day Diet Body & Fit review gebruikers >>>

Voordelen:

 • Beduidend minder honger!
 • Handig in gebruik, in te nemen met water
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 1 7 Day Diet Body & Fit review

Bestel hier 7 Day Diet Body & Fit €24,90 bij Body & Fit.nl >>

2. 24hr Fatburn – Body & Fit

24hr Fatburn is uniek en een revolutie in de supplementen industrie, ontwikkeld door Body & Fit in samenwerking met één van de grootste producenten van voedingssupplementen in Europa. Dit product helpt jou 24 uur per dag met afvallen. Zolang de voorraad strekt Wees er snel bij want op is echt op! Lees hier 448 ervaringen van andere 24r Fatburn gebruikers >>>

Voordelen:

 • Maximaal werkzame totaalformule
 • Heerlijk Feel good gevoel!
 • Handige Maandverpakking box
Beste afslankpillen top 2 fatburn
bron: bodyenfit.nl

Bestel hier 24hr Fatburn voor €26,90 bij Body & Fit.nl >>

3. Smart Multi – Body & Fit

Smart Multi bevat 100% van alle vitamines & mineralen met speciale toevoegingen, o.a. Acai, Green Tea Extract, Fruit & Greens en L-Carnitine! Zolang de voorraad strekt Wees er snel bij want op is echt op! Lees hier 453 ervaringen van andere Smart Multi gebruikers >>>

Voordelen:

 • 100% compleet A tot Z
 • 1 tablet per dag is al voldoende
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

koop Smart Multi

Bestel hier Smart Multi voor €4,90 bij Body & Fit.nl >>

4. 24hr Detox & Cleanse Pack

Alles-in-één Smart Pack. 24HR Fatburn AM & PM, vitamines, mineralen, groene thee extract en Omega 3. 24 uur per dag effectief. 24hr Fatburn AM – je voelt de heerlijke kracht van 24hr Fatburn de gehele dag door. Wees er snel bij want op is echt op! Lees hier vele ervaringen van andere 24hr Detox & Cleanse Pack Body & Fit gebruikers >>>

Voordelen:

 • Maximaal werkzame totaalformule
 • makkelijke verpakking
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

24hr Detox & Cleanse Pack review

Bestel hier 24hr Detox & Cleanse Pack voor €9,90 bij Body & Fit.nl >>

5. 14 Day Killer Body – Body & Fit

14 day Killer Body met Complete Burn, Total Detox en Water Flush is een waanzinnige totaalformule! Gebruik 14 Day Killer Body 14 dagen en verbaas jezelf, je vrienden, je partner en iedereen om je heen.  Lees hier 101 ervaringen van andere 14 Day Killer Body gebruikers >>>

Voordelen:

 • combinatie van kruiden en mineralen
 • krachtig all-in-one supplement!
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Beste afslankpillen top 5 killer body
bron: bodyenfit.nl

Bestel hier 14 Day Killer Body voor €26,90 bij Body & Fit.nl >>

Pillen om af te slanken kopen bij de drogist?

Dieetpillen kun je tegenwoordig overal kopen. Als je de eerste de beste drogist binnen loopt, word je bijna overspoelt door de diverse aanbiedingen van afslankpillen. Hoewel ze beloven dat je in korte tijd veel gewicht kwijt zult raken, is dit in de werkelijkheid een fabeltje. Wat geen loze belofte is, is dat deze afslankpillen niet onder de controle van de overheid vallen. Je hebt dus geen idee of dat wat je binnenkrijgt ook daadwerkelijk veilig is.

Afslankpillen gezond?

Er zijn natuurlijke afslankpillen die je wel de juiste ondersteuning kunnen bieden als je af wilt vallen. Deze afslankpillen bevatten cafeïne die ook wel bekend staat als stimulerende stof. Cafeïne in natuurlijke afslankpillen heeft namelijk een positieve inwerking op de afbraak van de vrije vetzuren in ons lichaam. Hierdoor wordt de vet stofwisseling actief.

Een gezond en gevarieerd eetpatroon in combinatie met voldoende beweging en wellicht ondersteunende afslankpillen met natuurlijke ingrediënten, stimuleren wél gewichtsverlies. Deze combinatie is niet alleen een stuk gezonder, maar ook nog eens veel leuker!

Hiervoor heb ik een top 3 gemaakt van de beste afslank supplementen die je kunt gebruiken. Zo weet je zeker dat je nu de juiste keuze gaat maken. Deze afslank supplementen zijn ook 100% veilig en 100% legaal.  Maar houd je altijd aan de dagelijkse dosering en gebruiksaanwijzing tenzij een arts dit anders voorschrijft.

Klik hier voor de volledige top 10 aan beste afslank toppers van 2019 >> 

Tot slot

Je bent nu meer te weten gekomen over hoe groot het verschil is met afslankpillen en gezonde afslank supplementen wel niet zijn. Het is belangrijk dat je de juiste afslank producten aanschaft en niet zo maar iets via het internet aanschaft.

De TOP 5 die ik vandaag met je gedeeld hebt bevat legale en vooral echte afslank supplementen! Tevens is Body & Fit de grootste webshop van Nederland in supplementen en gezondheid.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met het gebruik van deze super afslank supplementen!

TIP: wil je ook graag Multivitamine kopen? Bekijk hier de Top 5 beste multivitamine!

3 gedachten over “Beste afslankpillen? TOP 5 ALLERBESTE Van 2019!”

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.