Boerenkoolchips: heerlijk koolhydraatarm snacken zonder schuldgevoel!

Boerenkoolchips maken? Chips? horen we je denken. YES! het kan! Van boerenkool. Deze chips is heel simpel om te maken en geheel naar smaak te tweaken! Je kunt de chips ook gebruiken als crisps door salades of als garnering op soepen.

TIP: ” Ontdek het #1 Koolhydraatarme kookboek voor het creëren van een slank en energiek lichaam! Maak gebruik van onze kortingspagina: Begin vandaag met 5 Koolhydraatarme Chef boeken check de kortingspagina >>

Boerenkoolchips maken?

Ingrediënten, voor ongeveer 2 porties:

Ingrediënten:

  • 100 gr gesneden boerenkool
  • 1 EL gesmolten kokosolie
  • 1 tl gerookte paprikapoeder
  • 1 tl ras el hanout kruiden
  • Snufje zout en peper naar smaak

Zo maak je een recept: Boerenkoolchips maken

  1. Verwarm de oven voor op 150 graden.

  2. Meng de alle ingrediënten door elkaar en verspreid deze over een bakplaat (met bakpapier)

  3. Bak de crisps 12-15 min in de oven. Houd goed in de gaten, soms kan het iets te hard gaan en verbrande boerenkool wordt heel bitter!

  4. De boerenkool moet knapperig uit de oven komen! Lekker snufje zout en smullen tijdens de film op bij de salades!

Voedingswaarden per portie:

Calorieën: 50 gram
Koolhydraten: 3 gram
Eiwit: 2 gram
Vet: 4 gram

Ik heb een heerlijk weekmenu voor je samengesteld!

Ik ben zelf ook dol op weekmenu’s! Het bespaart mij dagelijks een hoop tijd en ik kan direct zien wat ik de hele dag kan eten.

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.