Review Trading Navigator? Nadelen van Harm van Wijk! (LET OP)

Review Trading Navigator, Harm van Wijk is een echte beleggingsexpert, met meer dan 26 jaar ervaring geloof ik hem graag, wat zeggen anderen over hem? Vandaag ga ik Harm van Wijk en zijn product beter bekijken, is hij echt wie hij zegt dat hij is en wat zijn de resultaten?

Twijfel je of je een product van Harm moet aanschaffen? Lees hier mijn ervaringen en de ervaringen en reviews van anderen en trek je eigen conclusie.

LET OP: Harm geeft een gratis succesvol beleggen training, Bekijk hier de training van Harm die hij speciaal afgelopen week heeft opgenomen >>

Review Trading Navigator?

“Succesvol beleggen in nog geen 10 minuten per week”

De claim van 20,6% rendement maken zonder stress en in minder dan 10 minuten per week met  Trading Navigator van het product waar ik een review over schreef.

Voor wie is het? Dit is voor beginnende beleggers, ervaren beleggers en de zeer ervaren beleggers. Wat maakt het anders vroeg ik Harm? Zijn antwoord: ‘Je hoeft niet alles te kennen om het te kunnen.’  Dit product kwam voort omdat Harm zelf vele frustratie heeft gehad met diverse training, courses en andere zogenoemde beleggingsadviseurs.

Harm zegt hierover: “Ik voelde mij besodemieter, keer op keer kreeg ik maar valse hoop. Ik ga zelf nooit meer klanten zo behandelen. Ik ging uitzoeken hoe ik mensen echt kon gaan helpen, ik heb enorm veel uitgeprobeerd. Grote les voor mij was om te leren investeren op ratio en niet emotie.”

Harm ontdekte dit op de moeilijke manier maar dit hoeft niet voor jou!

Harm van dijk heeft als missie de particuliere beleggers te helpen. Waarom zou je denken? Omdat 90% van de particuliere beleggers namelijk geld verliest op de indexbeurs. Hoe kan dit anders zul je nu denken? Harm gaat niet voor jou vissen, maar hij gaat jou leren vissen.

Je moet altijd je klanten voorop stellen, niet op 1 paard wedden. Niet op aandelen, strategieën of mentoren. Leer dus zelf vissen

Spreid over verschillende bewezen strategieën in plaats van spreiden over aandelen. Hoe je dit allemaal kunt leren dat lees je verder in deze review.

“Je hoeft niet rijk te zijn om te investeren, maar je moet investeren om rijk te zijn”

Ken je al Expert Harm van Wijk?

harm

Maar wie is Harm van wijk precies? Laten we daar dit artikel maar mee beginnen. Harm weet goed waar hij over praat aangezien hij al even mee draait in de financiële wereld.

Nadat hij zijn studie afrondde aan de Universiteit in Tilburg is hij in de financiële wereld beland en zich steeds meer gaan toespitsen op beleggen en slim investeren.

Harm heeft onder andere voor BinckBank, Fortis, De Volksbank en De Telegraaf, gewerkt werkte hier onder ander als financieel analist manager maar was ook actief op de afdelingen; verkoop, PR en business development.

Daarnaast was hij onder andere verantwoordelijk voor het opzetten van diverse beleggingsplatformen online voor SNS bank en werkte hij mee aan het opstarten van SNS Fund Coach en specialiseerde zich in de ABN AMRO Bank Turbo’s.

Zeker niet de minste banen en een grote verantwoordelijkheid zoals je kunt zien. Op basis van deze informatie alleen al kunnen we dus stellen dat Harm absoluut voldoende ervaring en kennis in huis heeft.

Harm werkte dus o.a. voor deze financiële organisaties:

 • SNS bank
 • Fortis
 • VolksBank
 • ABN Amro
 • BinckBank

Harm van Wijk is al een begrip in de wereld van beleggen geworden. Dat Harm betrouwbaar is is een feit. Maar is De Trading Navigator Methode ook zo betrouwbaar?

Tip: Bekijk hier de training van Harm die hij speciaal afgelopen week heeft opgenomen >>

Eigen koers varen

Nadat hij besloten had om zijn eigen koers te gaan varen begon hij meerdere online platformen met als doel mensen te helpen bij hun beleggingsstrategie opzetten en uitbouwen.

Omdat hij merkte dat er enorm veel mensen structureel geld verloren op de beurs, en dit absoluut anders kon, besloot hij een educatief platform op te richten.

Harm is de eigenaar van de website Beleggen.com op, een handige site met veel gratis, en voornamelijk goede informatie als het om het beleggen gaat.

Ook staat op deze site verschillende gratis Ebooks en een betaald programma waarbij Harm je precies laat zien hoe hij geld verdiend op de beurs, daarover later meer..

Harm heeft meerdere website’s opgericht omdat hij nog een behoefte had om nog sneller op de hoogte te zijn van het beursnieuws. Zo kwam later ook nog Optionalert.nl en Beursbulletin.nl op, beide informatieve websites over beleggen. Optionalert.nl richt zich vooral op het beleggen in opties. Al deze informatie staat verspreid over deze sites en zit allemaal in deze volledige training verwerkt.

Wat ga jij leren? Naast dat je briljante beleggingssoftware krijgt! 

Het hele programma van de Trading Navigator Methode is de meest uitgebreide stap-voor-stap handleiding die jouw alles leert over het beleggen en met verschillende  opties & strategieën te werken. Hier alvast een aantal punten.

 • Wat zijn de kansen en wat zijn de valkuilen?
 • Hoe zorg je dat je geld verdient in plaats van verliest
 • Hoe je er een goede boterham mee verdient
 • Technieken en strategieën om onderscheidend te worden
 • Hoe je geld voor jou laat werken in plaats van jij voor je geld

Wat krijg je met de Trading Navigator nou precies?

De Trading Navigator methode is een volledig programma als het gaat om slim leren beleggen, als extra effect het krijgen van meer maandelijkse inkomen zonder veel tijd te investeren of risico te lopen. Het programma wordt door veel als eenvoudig en fijn ervaren omdat je niet de hele tijd met beleggingen bezig hoeft te zijn.

Harm  heeft veel geleerd van zijn vele financiële boeken en heeft het nu vooral super simpel gehouden!

Wat Deskundigen zeggen…

”Het systeem van Harm heeft zijn waarde bewezen. Het is tijdbesparend en helpt je om de meest kansrijke aandelen te selecteren.”

Klinkt misschien wat eenvoudig maar het geeft gewoon aan dat de Trading Navigator Methode niet zomaar een half plan of ideetje onder de douche is. Het wordt degelijk onderbouwd en heeft in de loop der jaren bewezen dat het werkt!

Wat zit er in de Trading Navigator Methode?

Nou, je krijgt een hele hoop kan ik je zeggen! Als je van Harm De Trading Navigator Methode aanschaft. Hieronder heb ik uitgeschreven wat je allemaal toegang tot krijgt.

Wat ga jij no meer ontvangen?

1. 6 weekse training (Waarde € 297)

In deze 6 weekse training leer jij de volgende onderwerpen:

 • Week 1: Jouw doel en leren van de beste beleggers ter wereld
 • week 2 Bewezen strategieën voor aandelen
 • week 3: Alles over opties
 • week 4: Concrete koop- en verkoopsignalen
 • week 5: Bewezen optiestrategieën
 • week 6: Combineren bewezen aandelen- en optiestrategieën

2. Je krijgt 2 jaar VIP toegang DSB (Waarde € 696)
3. Je krijgt 2 jaar alerts via Telegram (Waarde € 1994)
4. Handleiding Geld verdienen met Opties (€ 47)
5. Geld verdienen met Aandelen (Waarde € 47)
7. Speeders, Sprinters en Turbo’s (Waarde € 47)
8. Lynx transactietegoed (Waarde € 500)
9. Toegang tot 3 daags event voor 2 pers. (Waarde € 5994)
10. 1 maand FTS Systemen  (Waarde € 137)
11. 1 boek Short Strangles  (Waarde € 25)

Totale waarde: € 11.781

De Trading Navigator ervaringen?

Belangrijk bij een review zijn de ervaringen. Die ga ik hier met je delen. Later zal ik mijn eigen Trading Navigator ervaringen met je delen. Dit zal je alvast een idee te geven hoe anderen over De Trading Navigator denken en voelen.

Lees hier een aantal reviews:

Zoals je kunt zien zijn de ervaringen met De Trading Navigator  positief. De ervaringen GEWELDIG goed! Zo veel positieve reacties laat zien dat DeTrading Navigator werkt voor vele!

Bron: belegger.com

Review trading navigator Harm van Wijk

Mijn eigen ervaringen met De Trading Navigator

We starten met de betaling. Deze ging namelijk snel en makkelijk. Het programma ontving gewoon via de mail en alles wordt stap-voor-stap uitgelegd.

Je kunt zien dat Harm er tijd en energie in heeft gestoken voor de inhoud en opmaak van de digitale boeken en het platform. Hier krijg je echt waar voor je geld. Ik weet ook dat de inhoud nog belangrijker is.

De adviezen, tips en uitleg die je krijgt zijn praktisch en vaak ook verrassend goed. Alle video’s die worden gebruikt zijn van top kwaliteit en brengen het programma en het materiaal tot leven.

Ik heb 4 weken gebruik gemaakt van De Trading Navigator. Ik ben zelf al op koers met mijn beleggingen maar graag mijn kennisniveau verhogen. Ja, de training zijn eenvoudig en inderdaad leerzaam. Wel heb ik zelf diverse andere aandelen gekozen maar gehouden aan de geleverde strategien maar ik kan nog wat meer risico’s aan dan de meeste mensen, Harm laat je hier dan ook vrij in.

Jij wil vast graag het resultaat weten? Ik ben meer dan tevreden. Want ik ben na 4 weken iets meer dan 11% rendement kunnen behalen. Dit betekent voor mij dat als je nog meer tijd investeert en nog beter doet wat Harm uitlegt je nog veel meer resultaat kunt boeken.

Je krijgt zelfs 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Je bent namelijk 100% beschermd door de 39 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Dit is echt maar liefst 30 dagen mogelijk!

Zonder pardon je geld terug. Zo kun je het programma meerdere keren achter elkaar volgen en als je niet tevreden bent met jouw resultaten. Harm stelt geen verdere vragen hierover.

Je loopt geen enkel risico op een miskoop en heb je dus niets te verliezen.. alleen maar te winnen!

Bekijk hier de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie >>

Conclusie (LET OP)

Harm van Wijk is dus zoals je hebt kunnen zien absoluut iemand die weet waar hij over praat, hij heeft jaren ervaring in de financiële wereld en heeft zich gespecialiseerd in beleggen.

Na jaren bij verschillende grote bedrijven te hebben gewerkt in noemenswaardige functies besloot hij het heft in eigen handen te nemen.

Nu jaren later heeft hij duizenden mensen geholpen om succes te boeken op de beurs, we kunnen stellen dat dit aardig gelukt is.

Dus wil jij:

 • Geld verdienen op de beurs maar geen duizenden euro’s leergeld betalen?
 • De geheimen van Harm’s strategie ontdekken en succesvol inzetten?
 • Deskundig advies van specialisten die exact weten waar ze over praten?
 • De juist methode
 • De juiste mindset
 • Een goed money management
 • De juiste markt

Ga dan via onderstaande button naar Harm’s website en ontdek meer over Harm van Wijk en zijn producten.

Harm voegt de daad meteen bij het woord door je een geld terug garantie te geven mocht je toch niet tevreden zijn over zijn producten.

Wanneer je De Keto Revolutie aanschaft ga je het volgende ervaren:

 • Hoe jij een maandelijks inkomen bouwt zonder veel tijd te investeren of risico te lopen

Dit zijn geen kleine beloftes maar in de praktijk bewezen voordelen! Wil je graag gebruik maken van De Trading Navigator? Gebruik dan nu de onderstaande kortingslink. Dan ben jij namelijk veel goedkoper uit!

LET OP: Harm heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. Gebruik deze kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent

Ik hoop dat deze informatie over De Trading Navigator je antwoord geeft op de vragen die je had!

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan op dit artikel. In de meeste gevallen kom ik er dezelfde nog op terug.

Ik wens je veel succes en vooral plezier met De Trading Navigator Methode van financieel expert Harm van Wijk!

Nu heb JIJ nog één keuze…

Ja, ik wil 20,6% rendement maken zonder stress en in minder dan 10 minuten per week >>