Beste Gaming muis kopen? TOP 10 ALLERBESTE Van 2022! (LET OP)

Ben je opzoek naar de beste gaming muis van 2021? In deze blog deel ik de TOP 5 waarmee je nooit meer zonder goede game muis komt te zitten tijdens de mooiste moment in je game of voor het dagelijkse gebruik.

Deze selectie van beste gaming muizen brengt de kracht van snelheid en precisie wel erg dicht en nu kun je game of studeren waar je wil. Nee, je kunt hem direct aansluiten en knallen! Let the games begin!

TIP: geen tijd om hele artikel te lezen? Bekijk hier direct de beste gaming muis van 2021 =>>

Beste Gaming muis

Het bij elkaar zoeken van een goede gaming muizen lijst kan lastig zijn. Er zijn namelijk ontelbaar veel game muizen verkrijgbaar. De kans is groot dat ook jij de bomen door het bos niet meer ziet. Gelukkig heb je de moed niet opgegeven en ben je verder gaan zoeken.

Ik heb namelijk de TOP 5 beste gaming muiz(en) voor je samengesteld. Ruim 7 jaar heb ik ervaring met het gebruik van game muizen. Ondertussen weet ik wat er wel en niet werkt.

Voordat ik de TOP 5 met je deel, leg ik je eerst uit wat een goede gaming muis nou eigenlijk is. Ook lees je wie er allemaal gebruik van kan maken en of een gaming muis echt werkt voor jou of niet?!

Gaming muis kopen?

Een game muis is niets meer of minder dan een geoptimaliseerde muis voor de laptop of pc voor bijna alle wensen van de gamers onder ons. Ook wel als een normale muis te gebruiken. Wat bedoel ik met gaming muis? Dit zijn muizen die dus helemaal geoptimaliseerd om maximale prestatie te leveren tijdens het game. Maar naast hoge snelheid (dpi) en instelbare buttons vergeet ook niet dat de muis je ook goed in de hand moet liggen aangezien je hem dagelijks gaat gebruiken.

Niets is zo vervelend als wilt game of nog erger tijdens het game dat je accu leeg is of je hebt haperende buttons, wat ook vast herkenbaar is is dat je te weinig knoppen op je normale muis zitten, zodat je niet al je actiebuttons of specials kwijt kan van je game.

Ik zat vroeger erg lange te game en dan krijg ik gewoon steek en kramp in mijn hand omdat deze vormen van normale muizen echt niet lekker waren voor het game, toen er draadloos kwam zat ik in het begin regelmatig met lege accu in de stress. Dankzij de opkomst van de nieuwe generatie game muizen heeft dit echt het verschil gemaakt. Maar er zijn zo veel verschillende soorten en maten.

Je kunt snel een miskoop maken met een kleine en (te) compacte muis kopen met een te lage snelheid of die je blijft opladen. Hierin had ik zelf te snel maar ‘even’ een game muis gekocht. De betere merken hebben al echt snel een stuk grotere snelheden, geweldige vormen en sterke snoeren of batterijcapaciteit. Hoe vaak gebruik je jouw game muis? Ik denk ongeveer 4 of 5 uur per dag als het niet meer uren is op een dag  en als je deze steeds volledig moet opladen of niet lekker werkt…

Verder in dit artikel zoomen we in op de beste game muizen voor game, werk en studie. Dus een eis is dat deze nauwkeurig zijn, lekker aanvoelen, eenvoudig te bedienen en krachtig genoeg zijn. Maar het belangrijkste dat je van minimaal halve dag ermee moet kunnen game zonder stress. Lees verder waar jij allemaal op moet letten met een aanschaf van een krachtige game muis?

Beste gaming muis 800x350px

Goedkope gaming muis aanschaffen?

Nou, niet elke game muis is daadwerkelijk van een goede kwaliteit. Vooral de minder bekende merken muizen hebben vaker een slechte response tijd of minder sterke software en doen meer schade aan je game resultaten en pols dan je wilt.

Vaak komt de werkelijke specificaties helemaal niet overheen, dus je kunt hem niet volledig gebruiken. Deze specificaties worden vaak een stuk hoger benoemd dan dat de game muis daadwerkelijk heeft. Ook heeft een slechte en goedkope muis een hoger risico op slechte buttons of zelfs schermvertraging. Niet iets dat je 24/7 wilt gebruiken tijdens game of thuis wilt hebben toch?

TOP 5 Beste game muizen 2021

Ben je er klaar voor? Het is namelijk tijd om de TOP 5 beste game muizen met je te delen. De muizen die ik met je deel zijn niet merkloos maar gewoon legaal en afkomstig van Nederlands grootste online webshops

Tevens lees je honderden ervaringen van andere gebruikers. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Ik wens je veel plezier met het kiezen van jouw ideale game muis!

1. Trust GXT 152 Exent – Illuminated Gaming Muis – Zwart

De Trust GXT 152 Illuminated Gaming Muis is ergonomisch gevormd, wat zorgt voor een comfortabele bediening, ook tijdens urenlange game sessies. Bovendien is de gaming muis volledig voorzien van een no-sweat rubberen coating voor langdurig optimale grip!  Lees ook de 268 ervaringen van andere Trust GXT 152 Exent – Illuminated Gaming Muis gebruikers >>>

Voordelen:

Voordelige koop
Goede kwaliteit
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Beste game muis Trust GXT

Bestel Trust GXT 152 Exent – Illuminated Gaming Muis voor 19,99 bij bol.com >>>


2. Logitech M330 – Silent Plus Draadloze Muis – Zwart

De Logitech M330 Silent Plus Draadloze Muis biedt een unieke muisstille ervaring voor jou en de mensen om je heen. Met hetzelfde klikgevoel en ruisonderdrukking van meer dan 90% in vergelijking met traditionele muizen. Geen probleem, deze Logitech biedt uitkomst. Lees hier 111 ervaringen van andere Logitech M330 – Silent Plus gebruikers >>>

Voordelen:

Goede kwaliteit
Goede prijs/kwaliteit
Eenvoudig in gebruik

Beste game muis Logitech

Bestel Logitech M330 – Silent Plus voor €35,74 bij Bol.com >>>


3. Microsoft Wireless Mobile Muis 3500 – Zwart

Goede prijs/kwaliteit muis voor dagelijks gebruik. Blijf in beweging met een ontvanger die onderweg in uw draagbare computer blijft zitten en een muis die op meer oppervlakken werkt dankzij de BlueTrack-technologie van Microsoft! Het is een geweldige muis van Microsoft is daarnaast snel genoeg voor het computerwerk, dit maakt deze muis tot de tip van Bol.com als voor de student of op werk.  Lees hier 333 ervaringen Microsoft Wireless Mobile Muis 3500 gebruikers >>>

Voordelen:

Goede kwaliteit
Goede prijs/kwaliteit
Eenvoudig in gebruik

Beste game muis Microsoft wireless

Bestel Microsoft Wireless Mobile Muis 3500 voor €20,- bij Bol.com  >>>


4. Logitech G502 Proteus Spectrum RGB Gaming Muis

Ah, mijn favoriet can Logitech! Ben jij op zoek naar een intelligente sterke game muis voor game, studie of werk? Fijn en mooi apparaat. De Logitech G502 Proteus Spectrum RGB Gaming Muis is jouw favoriete high-performance gaming muis en levert meer vermogen, meer controle en meer overwinningen. Dankzij 11 programmeerbare knoppen kun je de toetsenbordopdrachten uitvoeren met knoppen die eenvoudig te bereiken zijn! Lees hier 258 ervaringen van andere Logitech G502 Proteus Spectrum RGB Gaming Muis gebruikers >>>

Voordelen:

Goede kwaliteit
Duurzaam
Voordelige koop

Beste game muis G502 Proteus

Bestel Logitech G502 Proteus Spectrum RGB Gaming Muis voor 69 ,- bij Bol.com >>>


5. Logitech M235 – Draadloze Muis – Zwart

Dit is een mooie, compacte muis. Hij is heel degelijk gemaakt. De Logitech M235 Draadloze Muis is een comfortabele, betrouwbare muis die soepel beweegt. Je krijgt de hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid waarmee Logitech wereldleider is geworden op het gebied van muizen. Stop de muis gewoon in een tas wanneer je deze mee wilt nemen! Bekijk hier 770 ervaringen van andere Logitech M235 – Draadloze Muis gebruikers >>>

Voordelen:

Goede kwaliteit
Voordelige koop
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Beste game muis M235

Bestel Logitech M235 – Draadloze Muis voor €20,99,- bij Bol.com >>>


Voor wie zijn Gaming muis geschikt?

Gaming muis zijn geschikt voor studenten, ondernemers of voor de thuis gebruikers. Wil je graag op een voordelige manier meer halen uit je laptop?  Dan zijn de Gaming muizen een goede keuze.

Onthoud wel dat deze Gaming muis geen vervanging is voor het normale PC. Het is een hulpmiddel om je te helpen als mobiele, compacte en krachtige laptop. Het goed afstemmen van je wensen voor je laptop keuze blijft belangrijk!

Zijn de beste Gaming muis echt goed?

De TOP 5 die ik met je deel zijn legaal en bevatten geen verboden apparatuur. Daarnaast zijn de Gaming muis niet illegaal.

Ik raad je aan om de gebruiksaanwijzing die op de verpakking staat op te volgen. Gebruik deze niet anders dan nodig is, dit versnelt namelijk niet de doelen die je wilt behalen.

Gaming muis kopen

Wil je graag een compleet overzicht van Gaming muizen, bekijk dan hieronder de beste webshop hieronder. Naast de TOP 5 van hierboven vind je ook andere muizen die je misschien interessant vindt.

Alle Gaming muis van Bol.com vind je hier >>>

Alle top 10 Gaming muis vind je hier >>>

Tot slot

De Beste Gaming muis zijn ideaal om te gebruiken wanneer je intensief gebruik maakt van je laptop op werk als student. De Gaming muis uit de TOP 5 werken gegarandeerd naar wens.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en voor veel plezier met de tofste Gaming muis!

3 gedachten over “Beste Gaming muis kopen? TOP 10 ALLERBESTE Van 2022! (LET OP)”

  1. Trust GXT muis werkt soepel en geeft ook een goeie nauwkeurigheid voor plezier gamers. Ik gebruik alleen de rode stand die genoeg snelheid meebrengt maar kan me voorstellen dat de andere ook gebruikt worden. Erg tevreden

    Beantwoorden
  2. Ik heb me laten leiden door de goeie reviews voor deze muis maar ik moet bekennen dat het inderdaad een heel goed dingetje is binnen de prijsklasse 20 à 30 euro

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.