Beste oordopjes kopen? TOP 10 ALLERBESTE Van 2022! (LET OP)

Ben je opzoek naar de Beste oordopjes van 2021? In deze blog deel ik de TOP 5 waarmee je nooit meer zonder muziek komt te zitten op je telefoon. Deze oordopjes brengen de volledige muziek ervaring wel erg dicht bij en hoef je dus niet meer eerst naar huis.

Nee, je kunt de oordoppen direct in doen en genieten! Denk aan nog meer diepgang, meer bass, meer geluid voor bellen, game en boeken luisteren via je telefoon. Laten we snel beginnen!

TIP: geen tijd om hele artikel te lezen? Bekijk hier direct de beste oordopjes van 2021 =>>

Beste oordopjes 

Het bij elkaar zoeken van een goede oordopjes lijst kan lastig zijn. Er zijn namelijk ontelbaar veel oordoppen verkrijgbaar. De kans is groot dat ook jij de bomen door het bos niet meer ziet. Gelukkig heb je de moed niet opgegeven en ben je verder gaan zoeken.

Ik heb namelijk de TOP 5 beste oordopjes voor je samengesteld. Ruim 7 jaar heb ik ervaring met het gebruik van oordoppen. Ondertussen weet ik wat er wel en niet werkt.

Voordat ik de TOP 5 met je deel, leg ik je eerst uit wat het voordeel van oordoppen nou eigenlijk zijn. Ook lees je wie er allemaal gebruik van kan maken en of oordoppen echt werkt voor jou of niet?!

Waarom oordopjes?

Een stel oordoppen is veel meer geworden dan alleen een handige manier om ongestoord muziek te kunnen luisteren, meer en meer onafscheidelijk geworden voor bijna alle smartphones apparaten als mode maar ook het alternatief voor de hoofdtelefoon.

Als je een grote koptelefoon te veel vind opvallen dan zijn oordoppen wat meer bescheiden en geschikt voor jou. Ook nemen deze weinig ruimte in en je kunt ze dus altijd en overal meenemen. Hoewel de oordopjes erg klein zijn, is het geluid tegenwoordig behoorlijk goed.

Dit komt door de vele ervaring van fabrikanten en moderne technieken zijn hiervoor verantwoordelijk. Door het grote aanbod, is de keuze voor de beste oordoppen maken lastig. Daarom heb ik een overzicht van de beste oordopjes 2021 is actueel en samengesteld op basis van reviews van gebruikers, testen en specificaties.

Je kunt wel zeggen eigenlijk elke mobiel apparaat heeft tegenwoordig een goed setje oordoppen nodig. Niets is zo vervelend als je onderweg bent of  in de auto zit en je wil graag nog even bellen en de beller is niet te verstaan of in de trein voor muziek luisteren, game of films aan het kijken en je komt zonder goed geluid te staan.

Ik moest vroeger erg lange afstanden in de trein reizen dus meer dan 2,5 uur zitten van huis naar werk, toen zat ik in het begin regelmatig zonder muziek of audioboeken. Dankzij de oordoppen heeft dit echt het verschil gemaakt. Maar er zijn zo veel verschillende soorten en maten oordoppen.

Je kunt snel een miskoop maken met een kleine en compacte oordoppen met een te slechte geluidscapaciteit die je telefoon niet kunt versterken of op maximaal kan zetten. Hierin had ik zelf te snel maar ‘even’ een setje oordoppen gekocht. De betere oordopjes hebben al echt snel een stuk grotere geluidscapaciteit en audio range. Hoe groot kan dit verschil zijn?  Ik denk ongeveer 3 of 4 keer betere audio kwaliteit voor je smartphone, iPad, e-reader of tablet.

Verder in dit artikel zoomen we in op de beste oordoppen voor je telefoon. Dus een eis is dat deze lekker zitten, weinig ruimte innemen en sterk genoeg zijn voor een vol geluid. Maar het belangrijkste dat je van minimaal het maximale volume uit je apparatuur kunt halen. Lees verder wat jij allemaal kunt doen met de juiste oordoppen?

Beste oordopjes kopen 800x350px

Waar moet je echt even opletten bij het aanschaffen

Nou, niet elk setje oordoppen is daadwerkelijk van een goede kwaliteit. Vooral de merkloze oordopjes hebben vaker een slechte kwaliteit of slechte electronica en doen meer schade aan je oren, telefoon of tablet dan je wilt.

Vaak komt de werkelijke kwaliteit helemaal niet overheen, dus je krijgt maar voor 50% echte audio kwaliteit. Deze wordt vaak een stuk hoger benoemd dan dat de oordopjes daadwerkelijk hebben. Ook heeft een slechte en goedkope setje oordopjes een hoger risico op geluidsverlies of zelfs geluidsschade. Niet iets dat je 24/7 mee wilt lopen of dagelijks gebruiken toch?

Welke apparaten werken met oordopjes?

Ik heb het hierboven al even benoemt dat als je op de bovenstaande punten let de meeste oordoppen wel goed kunnen voor de meeste mensen. Heeft het een audio plug? Dan kun je het waarschijnlijk wel gebruiken met een setje oordopjes. Hieronder heb ik even een lijst gemaakt van meest voorkomende producten die je met een oordopjes kunt laden:

  • Telefoon
  • Tablet
  • Digitale camera
  • USB speaker
  • E-reader
  • Laptop of PC
  • GPS systeem

Let wel op: want sommige kleine apparaten zoals de toffe smartwatches, sport / activity trackers en sporthorloges kunnen door bepaalde setjes oordoppen ook eenvoudig worden gekoppeld, maar dit verschilt per setje oordopjes of draadloze iPhone oordopjes (Merk en bluetooth of NFC).

Hoe gaat het muziek luisteren met oordopjes?

Een setje oordoppen werkt gewoon hetzelfde als een herkenbare koptelefoon. Er wordt vaak in het snoertje een microphone verwerkt waarmee je gemakkelijk kunt gebruiken als je gaat bellen met je smartphone. Het kleine uiteinde druk je in de telefoon, en de oordopjes plaats je voorzicht in je oor. Wist je dat met een eigen merk vaak je smartphone kunnen besturen en meer volume aankan?

TOP 10 Beste oordopjes 2021

Ben je er klaar voor? Het is namelijk tijd om de TOP 5 beste oordopjes met je te delen. De oordoppen die ik met je deel zijn niet merkloos maar gewoon legaal en afkomstig van Nederlands grootste online webshops

Tevens lees je honderden ervaringen van andere gebruikers. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Ik wens je veel plezier met het kiezen van jouw ideale oordoppen!

1. Apple EarPods – In-ear oortjes – 3,5mm jack aansluiting

De originele Apple earpods, anders dan bij de veelvoorkomende ronde oortjes is het ontwerp van de EarPods gebaseerd op de geometrie van het oor. Hierdoor zitten ze voor veel meer mensen een stuk comfortabeler dan gewone oortjes! Lees ook de 239 ervaringen van andere Apple EarPods In-ear gebruikers >>>

Voordelen:

Goede kwaliteit
Prachtig geluid
Goede service
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Kopen oordopjes apple earpods

Bestel Apple EarPods – In-ear oortjes voor 17,95- bij bol.com >>>


2. Apple EarPods – met lightning connector – wit

De orginele Apple oortjes met Lightning aansluiting voor de Iphone 7 en hoger. De luidsprekers van de EarPods zijn ontworpen om de uitvoer te maximaliseren en het geluidsverlies tot een minimum te beperken, voor een optimale geluidskwaliteit. Lees hier 134 ervaringen van andere Apple Earpods lightning connector gebruikers >>>

Voordelen:

Voordelige koop
Goede kwaliteit
Professionele kwaliteit
Gebruiksvriendelijk

beste oordopjes kopen apple earpods

Bestel Apple EarPods met lightning connector voor €29,- bij Bol.com >>>


3. JBL T110BT – Draadloze in-ear oordopjes – Zwart

Gemak dient de mens. Met die gedachte is de JBL T110BT draadloze set oordopjes tot stand gekomen. Je wilt genieten van de muziek, maar je wilt geen gedoe met kabels, knopen en breuken. Nu is er de JBL T110BT, het ideale instapmodel voor draadloze in-ear oordopjes. Lees hier 235 ervaringen JBL Draadloze in-ear gebruikers >>>

Voordelen:

Goede prijs/kwaliteit
Voordelige koop
Past perfect

oordopjes kopen JBL

Bestel JBL T110BT Draadloze in-ear voor €29,59 bij Bol.com  >>>


4. Alternatief Airpods – Bluetooth oortjes – wit

Goede prijs/kwaliteit, zit perfect in de oren! Batterij 1u30-2u mee per oortje, het doosje kan elke oortje 2x opladen tot het plat is, dus qua batterijduur moeten ze zeker niet onder doen voor de originele Apple Earpods! Lees hier 97 ervaringen van andere Alternatief Airpods – Bluetooth oortjes gebruikers >>>

Voordelen:

Goede kwaliteit
Goede prijs/kwaliteit
Eenvoudig in gebruik

goedkope draadloze oordopjes

Bestel Alternatief Airpods – Bluetooth oortjes voor 34,95 bij Bol.com >>>


5. JBL T210 – In-ear oordopjes – Zwart

Ik heb de T210 al een maand en ik moet zeggen dat ik nog nooit zo tevreden ben geweest over oortjes van maar €20. Allereerst, de verpakking is netjes, het straalt premium uit. In de doos zitten naast de oortjes ook nog verschillende maten dopjes en een opbergzakje (deze is heel handig)! Bekijk hier 527 ervaringen van andere JBL T210 – In-ear oordopjes  gebruikers >>>

Voordelen:

Goede kwaliteit
Goede prijs/kwaliteit
Eenvoudig in gebruik

oordopjes JBL kopen

Bestel JBL T210 – In-ear oordopjes – Zwart voor €19,95 bij Bol.com >>>


Voor wie zijn oordopjes geschikt?

Oordopjes  zijn geschikt voor alle telefoon en tablet gebruikers. Wil je graag op een slimme manier meer halen uit je telefoon of tablet?  Dan zijn deze oordopjes een goede keuze.

Onthoud wel dat deze oordopjes geen vervanging is voor een volledige audio installatie thuis. Het is een hulpmiddel om meer te genieten van je muziek of je apparaat. Het niet te hard zetten van je oordopjes blijft belangrijk om gehoorschade te voorkomen!

Zijn de beste oordopjes echt goed?

De TOP 5 die ik met je deel zijn legaal en bevatten geen verboden electronica. Daarnaast zijn de oordopjes niet illegaal.

Ik raad je aan om de gebruiksaanwijzing die op de verpakking staat op te volgen. Gebruik deze niet anders dan nodig is, dit versnelt namelijk niet de doelen die je wilt behalen.

Oordopjes kopen

Wil je graag een compleet overzicht van oordopjes, bekijk dan hieronder de beste webshop hieronder. Naast de TOP 5 van hierboven vind je ook andere oordopjes die je misschien interessant vindt.

Alle oordopjes van Bol.com vind je hier >>>

Alle top 10 oordopjes vind je hier >>>

Tot slot

De Beste oordopjes zijn ideaal om te gebruiken wanneer je intensief je telefoon of tablet gebruikt. De oordopjes uit de TOP 5 werken gegarandeerd.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en voor veel plezier met de beste oordopjes van 2021!

2 gedachten over “Beste oordopjes kopen? TOP 10 ALLERBESTE Van 2022! (LET OP)”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.