Beste boenmachine kopen? TOP 10 ALLERBESTE Van 2022! (LET OP)

Ben je opzoek naar de beste boenmachine van 2021? In deze blog deel ik de TOP 5 waarmee je nooit meer zonder wil als jezelf de vloer gaat boenen en zelfs de meest harde vloeren gaan nu brandschoon worden.

Deze boenmachines zijn een geweldig apparaten om je te ondersteunen tijdens het  huis of tuinonderhoud en je hoeft dus niet meer terug naar handmatig schrobben of andere noodoplossingen. Nee, je kunt direct starten! Denk aan geweldige gladde vloeren, makkelijk in gebruik en duurzaam. Laten we snel beginnen!

TIP: geen tijd om hele artikel te lezen? Bekijk hier direct de beste Boenmachine van 2021 =>>

Beste boenmachine

Een boenmachine is een apparaat, waarmee je harde vloeren kunt schoonmaken, poetsen, behandelen en onderhouden. Het maakt het karweitje een heel stuk gemakkelijker, omdat je niet meer op je knieÎn hoeft te schrobben en boenen. Een boenmachine is namelijk een apparaat dat een beetje op een oude stofzuiger lijkt, waardoor je de klus prettig staand kunt uitvoeren.

Aan de onderkant van het apparaat zit een grote borstel, die tot en met ongeveer 1000 omwentelingen per minuut kan maken. Je kunt deze borstel vervangen met andere opzetstukken zoals sponzen en zachte bontvlakken om mee te poetsen. Met een boenmachine krijg je een prachtig glanzend en egaal resultaat, iets dat je handmatig maar moeilijk kunt nabootsen.

Hoe werkt een boenmachine?

Deze apparaten kun je zoals eerder aangegeven met diverse opzetstukken gebruiken. Voor grote oppervlakken gebruik je over het algemeen één schijf, wanneer je kleinere oppervlakken wilt behandelen kun je meerdere schijven gebruiken. Wanneer je een oppervlak zoals een vloer gaat behandelen, dan verwijdert de boenmachine vuil en stof door middel van de ronddraaiende bewegingen. Daarnaast wordt de vloer tegelijkertijd meteen gepolijst. Industriële versies zie je wel eens in de supermarkt of het ziekenhuis voorbij komen.

TOP 10 Beste boenmachine 2021

Ben je er klaar voor? Het is namelijk tijd om de TOP 5 beste boenmachine met je te delen. De boenmachines die ik met je deel zijn niet merkloos maar gewoon kwalitatief en afkomstig van Nederlands grootste online webshops

Tevens lees je honderden ervaringen van andere gebruikers. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Ik wens je veel plezier met het kiezen van jouw ideale drukspuit!

1. Hoover F38PQ – Boenmachine

Een zeer complete boenmachine die aan je behoefte voor harde vloeren weer als nieuw te laten lijken. Deze Klassieke Hoover F38PQ boenmachine heeft een vermogen van 800W en helpt je om je harde vloeren weer als nieuw te laten lijken. Dit model is speciaal gemaakt voor het reinigen van parketvloeren. Lees ook de 13 ervaringen van andere Hoover F38PQ – Boenmachine gebruikers >>>

Voordelen:

 • Goede kwaliteit
 • eenvoudig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Beste Hoover F38PQ - Boenmachine top 1 Review
bron: bol.com

Bestel Hoover F38PQ – Boenmachine voor €187,04 bij bol.com >>>


2. Kärcher BR 4.300 – Boenmachine

De boenmachine van Kärcher BR 4.300 wordt ontwikkeld door echte liefhebbers zodat er goed geluisterd wordt naar de wensen en behoeftes van huiseigenaren.  Voor onze marmeren vloer deze reiniger gekocht. Wat een gemak en wat een fantastisch resultaat. In een handomdraai de hele vloer schoon. Het vullen en legen van de watercontainers is ook heel makkelijk. Lees hier ervaringen van andere Kärcher BR 4.300 – Boenmachine gebruikers >>>

Voordelen:

 • Direct droog
 • Prettig in gebruik
 • Prijs kwaliteit is goed
Beste Kärcher BR 4.300 - Boenmachine Top 2 Review
bron: bol.com

Let op, bijna uitverkocht!

Bestel Kärcher BR 4.300 – Boenmachine voor €960,- bij Bol.com >>>


3. Numatic TT-1840 Schrobzuigmachine 230 Volt

Erg blij met deze Schrobzuigmachine 230 volt van Numatic. Doet wat het moet doen! Numatic TT1840 Schrobzuigmachine op snoer. Compacte complete machine voor het schrobben en zuigen van alle harde waterbestendige vloeren. Machine wordt geleverd inclusief borstel. Lees hier ervaringen Numatic TT-1840 Schrobzuigmachine 230 Volt gebruikers >>>

Voordelen:

 • Duurzaam
 • Goede prijs/kwaliteit
 • makkelijk in gebruik
Beste Numatic TT-1840 Schrobzuigmachine 230 Volt Top 3 Review
bron: bol.com

Bestel Numatic TT-1840 Schrobzuigmachine 230 Volt voor €2195,- bij Bol.com  >>>


4. Nilfisk SC100 – Boenmachine

Ben jij op zoek naar een handige boenmachine om ook de hardnekkige hardevloeren tegen te gaan? De Nilfisk SC100 is een compacte schrobzuigmachine voor de reiniging van compacte ruimten. Vergeleken met de handmatige reiniging met de traditionele mop is dit de snelste oplossing voor de reinigingsklus! Lees hier ervaringen van andere Nilfisk SC100 – Boenmachine gebruikers >>>

Voordelen:

 • duurzaam
 • makkelijk in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit
Beste Nilfisk SC100 - Boenmachine Top 4 Review
bron: bol.com

Bestel Nilfisk SC100 – Boenmachine voor €1139,- bij Bol.com >>>


5. Kärcher FP 303 – Boenmachine

Wil jij jezelf echt een geweldig cadeau geven van de hoogste kwaliteit? Let dan op! Kärcher FP 303 – Boenmachine, gebruiksvriendelijk en kan elke type harde vloer schoonmaken. Zoals laminaat, parket, PVC en linoleum. Het complete Kärcher-systeem : boenmachines, verzorgingsproducten en pads. Enorm krachtig is zijn soort! Bekijk hier 7 ervaringen van Kärcher FP 303 – Boenmachine gebruikers >>>

Voordelen:

 • Geweldig apparaat
 • Handig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Beste Kärcher FP 303 - Boenmachine top 5 Review
bron: bol.com

Bestel Kärcher FP 303 – Boenmachine voor €161,99 bij Bol.com >>>


Oppervlaktes die je kunt boenen

Je kunt een veelvoud aan oppervlakken boenen en schoonmaken, het belangrijkste is wel dat het gladde oppervlakken betreft omdat de machine anders geen afdoende contact maakt met het oppervlak. Vooral voor hardhouten vloeren is dit een ideale oplossing, omdat deze hiervan prachtig gaat glimmen. Let er wel op dat je de juiste middelen koopt, die niet in het hout zullen bijten.

Wanneer je een natuursteen vloer gaat boenen, dien je een afdichtingsmiddel te gebruiken om de vloer tegen schade te beschermen. Linoleum en betonnen vloeren kun je beide vanwege de sterkte prima met de boenmachine behandelen, maar let ook in deze gevallen goed op welke middelen je koopt.

Alle best beoordeelde Hogedrukreinigers van Bol.com vind je hier >>>

Tot slot

De Beste reinigers zijn ideaal om te gebruiken wanneer je harde vloeren hebt of graag schoonmaakwerk wilt verrichten. De hoge kwaliteit boenmachines uit de TOP 5 werken gegarandeerd.

Alle Top 10 Boenmachines vind je hier >>>

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en voor veel plezier met de beste boenmachine van 2021!

Tip: Beste Hogedrukreiniger kopen? TOP 10 ALLERBESTE Van 2021!