Tandenknarsen bitje kopen? Top 10 ALLERBESTE van 2022! (TIP)

Tandenknarsen bitje kopen? Goede nacht slaap en graag een gezond gebit behouden? Dan is een krasbitje een ideale oplossing. Geen gedoe met ouderwetse trucs als kruidentheetje, luister naar deze ontspanningsmuziek.

Nee, wil jij graag goede nachtrust en een gezond gebit dan is een knarsbitje onmisbaar! Je slaapt makkelijker in en geven je tanden optimale bescherming. In deze blog deel ik de TOP 5 beste knarsbitjes van 2019! De beste kwaliteit voor de scherpste prijs. 

Tandenknarsen bitje

Wist je dat bijna één op de drie Nederlanders heeft het, maar de naam zal de meeste mensen niets zeggen. De medische term is ‘bruxisme.

Tandenknarsen komt ook door stress

Lastig om direct een oorzaak aan te wijzen voor het knarsen. Nu is alleen iets aan de oorzaak te doen als deze bekend is. Als je veel stress ervaart, dan kan het zijn dat de je letterlijk én figuurlijk je verbijt en is er met een psychologische aanpak iets aan te doen.

Sporten kan ook helpen om minder stress te ervaren en te verwerken. Maar roken, alcohol drinken en veel koffie drinken helpt ook niet mee. [1]

 1. Knarsbitje op maat >>
 2. Sleepzz Anti-Tandenknars – Slaapproduct >>
 3. Dentek Dental Guard Maximum Protection Tandenknars bitje >>
 4. Mr Sleep – Anti knarsbitje en Anti Snurk Beugel >>
 5. Sova bitje tegen tandenknarsen >>

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, gemak, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste bitjes om te slapen. Lees verder!

TOP 5 beste knarsbitje voor een goede nachtrust

1. Dentek Dental Guard Maximum Protection Tandenknars bitje – One Size Fits All

Geen tandenknarsbitje ter wereld beschikt over een betere pasvorm dan de Dentek Professional Mouth Guard. Dentek maakt gebruik van 25% minder materiaal en is tegelijkertijd 60% sterker dan andere commerciële bitjes.

Voordelen:

 • Goede prijs/kwaliteit
 • mooie pasvorm
 • Goede kwaliteit

Het ideale Knarsbitje op maat als je niet te veel wil betalen via de tandarts en lekker wilt slapen. Als nummer 1 van 2019. De ervaringen zeggen genoeg en dit is ook de favoriet van mijn vriendin tijdens drukke dagen.

2. Ofille effectieve anti knars bitjes op maat – 2 stuks – Knarsbitje – Bitje tegen knarsen

Heeft u last van tandenknarsen en wilt u uw tanden beschermen? Klachten zoals spierpijn aan de kaken, kaakgewrichtsklachten en hoofdpijn door het tandenknarsen zijn niet prettig en kunnen u dagelijks leven verstoren.Vanaf nu kan je in het weekend pas écht uitslapen!

Voordelen:

 • Goede kwaliteit
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Mooie pasvorm

Een passende gebitbeschermer met alleen maar voordelen. Daarnaast is het bitje vormbaar van Sleepzz en zit enorm lekker en dat maakt het prettig om dit bitje te gebruiken voor het dagelijkse gebruik.

3. Splintdirect Knarsbitje – anti knars bitje – gebitsbeschermer – beugel

Graag eenvoudig en goedkoop? Geen tandenknarsbitje ter wereld beschikt over een betere pasvorm dan de Dentek Professional Mouth Guard. Dentek maakt gebruik van 25% minder materiaal en is tegelijkertijd 60% sterker dan andere commerciële bitjes. One size fits all. Die je dan moet hebben.

Voordelen:

 • Goede prijs/kwaliteit
 • eenvoudige pasvorm
 • Goede kwaliteit

4. TrueSleep EXTRA DIK Anti Knars Bitje – Knarsbitje – Gebitsbeschermer

Heb jij last van hevig tandenknarsen en knars je ook door de normale knarsbitjes heen? Deze professionele anti tandenknars gebitsbeschermer van True Sleep beschermt je tanden tegen tandenknarsen en is speciaal ontworpen voor intensieve tandenknarsers.. Ik raad dit product iedereen aan!

Voordelen:

 • Goede kwaliteit
 • mooi materiaal
 • Mooie afwerking

5. AE Dentals knarsbitje. Op maat te maken bitje tegen tandenknarsen

Ik had de recensies hieronder gelezen en was nieuwsgierig geworden naar dit bitje. Naar mijn mening is goedkoop vaak duurkoop en ik had in de eerste instantie dan ook het duurste bitje van Dentek, die overigens héél goed werkt en lang mee gaat, maar zo nu en dan probeer ik dingen uit.

Voordelen:

 • Handig in gebruik
 • Comfortabel
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Geen wondermiddel, maar meerdere verbeteringen

Als ik heel eerlijk ben kwam het idee ook een beetje voort uit frustratie. Er wordt veel onzin verkocht over slaapproblemen en zorgen vele ‘hulpmiddelen’ alleen voor een lege portemonnee en meer wanhoop. Wat kun je dan doen om de onderliggende problemen aan te pakken? Hieronder lees je een methode die wel werkt al reeds 80.000 mensen gingen je voor.

In 7 Stappen Naar een Goede Nachtrust, Meer Energie en een leuker leven

Ruim 12 jaar heeft William al mensen geholpen om beter in slaap te komen. Hierdoor weet ik hij exact wat er wel en niet werkt. Op slaapwijzer.net deelt hij alleen de allerbeste slaapmethode die je online kunt bestellen. Hierbij let hij op gemak, kwaliteit, prijs en werking. Ik nodig je graag uit om ook zijn 7 Stappen methode te bekijken!

 • Eindelijk ECHT beter slapen
 • Zonder moeite in slaap vallen
 • Een diepere en effectievere slaap
 • Meer energie en levenslust

KLIK HIER EN KRIJG DIRECT TOEGANG TOT DE 7-STAPPEN METHODE TIJDELIJKE ACTIE (50% KORTING) >>

Bron:

Marco Visser 26 april 2019 – Tegen tandenknarsen is meer te doen dan alleen een bitje | trouw