Wil jij graag starten met droog trainen? Tips van een professionele trainer!

Coach Chris is kampioen in droog trainen en helpt andere mensen nu hiermee. Zijn ervaring is dat mensen die vroeger overgewicht hebben gehad en daarna flink gaan sporten ook echt kunnen afvallen. Vooral de kilo’s er afhouden door hun wilskracht.

TIP: ”Wil je graag een koolhydraatarm dieet volgen? Maak dan gebruik van het Koolhydraatarm Weekmenu! De recepten zijn eenvoudig en snel te bereiden! Daarnaast val je gemiddeld 2 kg per week af!”.  >>Bekijk hier het Koolhydraatarm Weekmenu

Wil jij graag starten met droog trainen?

Wij hebben Coach Chris in Rotterdam kunnen interviewen en we mochten hem de volgende vragen stellen hieronder. Want kan iedereen starten met droog trainen of is dit alleen voor de bodybuilders die moeten droog trainen en houden aan hun voeding en voedingsschema’s? 

1) Droog trainen alleen voor bodybuilders?

Nee, nee dat denk ik niet. Nu op dit moment anno 2018 speelt fitness echt een hele grote rol in de samenleving.

Want als ik dit vergelijk met ongeveer 10 jaar geleden toen ik net begonnen was met fitness en nu… wereld van verschil. Ook wat er allemaal staat over fitness op Youtube, Instagram en dat mede door deze informatie en trend hun leven is veranderd.

Ik denk dat je doelgroep echt wel veel groter is dan alleen de bodybuilders! Iedereen wil graag een goed zomer lichaam hebben en/of afvallen. 

2) Droog trainen voor het perfecte zomerlijf?

Droog trainen met Chris

Ja, klopt iedereen wil dat hebben. Vaak zijn deze mensen net gestart in de sportschool en hebben het gelijk over bulken en cutten. Maar uiteindelijk willen ze allemaal groter worden en net zoals mij eruit zien en het mag niet langer duren dan 2 tot 3 maanden.

3) Gelijk starten met droog trainen?

Nee, dat is zeker niet slim. Omdat het dan net zomer is en dan ga je weer je vetpercentage, spiermassa omlaag brengen en vervolgens in de zomer het weer opbouwen en de volgende zomer is het weer hetzelfde liedje.

Hiermee creëer je een ongewenst jojo-effect voor je spieropbouw. Je kunt beter eerst echt ‘bulken’ spiermassa opbouwen voor lange termijn… niet meegaan in de drang voor de zomer om weer te gaan ‘cutten’.  

Dit is wat nu in deze periode heel veel speelt daarom praat iedereen in de sportschool over droog trainen, cutten en helemaal droog worden.

4) Ga jij voor spiermassa of het zomerlijf? 

vrouw in de zomer

Ik weet wel zeker dat de doelgroep (20 – 30 jaar) hier aan denkt. Ook al zeggen de mensen dat zij er goed willen uitzien en voor spiermassa gaan, vervolgens paar maanden later: “ik ga toch weer beetje droog trainen want zomer komt er weer bijna aan en de zon begint te schijnen.”

Mensen zijn emotionele wezens en we doen en denken altijd vanuit onze emoties. Hoe je het went of keert namelijk negen van de tien keer wil iemand gewoon een zomerlijf. De mannen willen groot en gespierd worden en de vrouwen willen strakkere buik en grotere billen.

Afvallen dankzij het Koolhydraatarm Weekmenu

Wil je graag meer gezonde koolhydraatarme recepten, dan raad ik je het Koolhydraatarm Weekmenu aan. Dit programma bevat complete dagmenu’s met ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes. De Recepten zijn eenvoudig en snel te bereiden.

Het voordeel van het Koolhydraatarm Weekmenu is dat je anders gaat eten en niet minder! Geen honger lijden dus!!

Daarnaast kun je het Koolhydraatarm Weekmenu met 100% afslank garantie gebruiken. Val je namelijk niet af, krijg je gewoon je geld terug.  Open hier het Koolhydraatarm Weekmenu >>>

Heb je nog vragen over het recept of het dieet programma dat ik met je deel, laat dan onderaan in dit artikel een reactie achter. Ook lees je hier vragen en ervaringen van anderen.

Koolhydraatarm tomatensoep

Laat even bericht achter wat jij van dit interview vindt?

Ik vond het tof om deze artikelen met je te delen. Ook ben je veel meer te weten gekomen over voedingswaardes en de krachten van voeding en andere tips!

Laat je mij weten wat je van dit artikel vindt? Dat waardeer ik echt enorm en heb je nog suggesties? Laat dan even een reactie achter!

* Let op: jouw email wordt niet getoond bij het achterlaten van een comment of suggestie

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.