Koolhydraatarm 30 Dagen Menu - Onthuld

"Wij laten je zien in 30 Dagen Hoe je Snel en Gemakelijk Koolhydraatarme Recepten Klaarmaakt met Vetverbrandende Ingrediënten!"

*En het ziet er zo uit

€74,00 €47,00 €37,-

Al 11.581 personen geholpen met afvallen in heel Nederland*

Begin NU met het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu!

Een Paar Vragen Voor je:

 • Ben ongelukkig met je huidige leven? 
 • Heb je in het verleden dieeten aangeschaft van zogenaamde guru's die gouden bergen beloven, maar met 0 resultaat?
 • Heb je geen zin in weer een tegenslag?
 • Ben je bang om weer een nieuw dieet af te nemen? (Ook al weet jezelf dat het nodig is...)
 • Ben jij de weg kwijt tussen al die goed bedoelde adviezen en informatie over afvallen?
 • Of wil je weer vol energie in het leven staan en dag weer kunnen genieten van je lichaam en gezondheid? Zodat je weer baas bent van je eigen lichaam?


Heb je één of meerdere vragen beantwoord met JA? Dan nodigen wij je graag uit om verder te lezen. 

Timo en Heiko - Auteurs 30 Dagen Menu 

Dankzij onze weekmenu's voelen wij ons elke dag gezond en fit. Dit hebben wij voor elkaar gekregen door zelf weekmenu's samen te stellen. Het mooie hiervan is dat de weekmenu's snel en makkelijk te bereiden zijn. 

Simpelweg de regie van ons eigen leven in handen hebben! 

Als wij naar ons zelf keken ging het met name om het laatste punt, weer baas worden over ons eigen lichaam. Een strak lichaam en een platte boek leken voor ons ook te ver weggelegd. Wij hadden geen speciale kennis of opleiding in de voeding hiervoor. 

Wij zijn niet speciaal of mega slim en er was niemand die het ons kon leren. Daarnaast lachte al onze vrienden, kennis familileden ons uit en dachten dat het ons nooit zo lukken. 

Wij "konden maar beter een ingewikkelde studie over voeding gaan volgen" was het advies dat wij dagelijks kregen. 

Gelukkig waren wij toch vastberaden en proberenden wij van allerlei soorten dieeten en voedingschema's. Die ons zouden vertellen hoe wij onze energie, gewicht en gezondheid terug zouden krijgen...

Dít keer zou het ons wel lukken dat hielden wij onszelf voor. Elke keer weer...  

Op een gegeven moment leerde wij er mee leven. Je weet van binnen dat je er gewoon mee door moet. Misschien hadden onze vrienden, kennisen en familieleden toch gelijk? Misschien is het toch niet helemaal voor ons weggelegd?  

Wij kon het alleen niet "zomaar naast ons neer leggen!"  

Dat wij nooit echt top modellen zouden worden is te accepteren, maar wij wilde niet geloven dat wij niets konden veranderen aan ons eigen lichaam en vast moeten zitten aan medicatie..  

Wij begonnen ons nachtelang te verdiepen in de wereld van Koolhydraatarm eten, aangezien wij in de gym en op het internet met een gezonde zelfstudie vele aanwijzingen hadden gevonden dat die “health guru''s” toch niet alijd het beste beentje met ons voor hadden...  

De methoden en technieken die zij in hun boeken, schema's en trainingen vertelden waren namelijk enorm achterhaald te zijn.  

Kortom: ons werd niet de waarheid vertel

Toen wij dat doorkregen maakte wij er een missie van om zelf een blauwdruk te maken wat wij kunnen delen met andere in Nederland. 

Een methode wat er voor zorgde dat wij zelf de volledige regie terug kregen over ons leven.  

Een methode waarmee wij daadwerkelijk af konden vallen en opgewicht bleven...  

Een methode wat dag en nacht voor ons werkte...  

...ook al waren wij aan het slapen toch verbranden wij vet...  

Wij hadden wel eens gehoord over "Koolhydraatarm eten" en dit leek ons interessant.  

Dit houdt in dat je gaat minderen in geraffineerde suikers en met name gezonde en onbewerkte voeding eet.

Je gaat dus niet minder eten maar anders eten. Het gevoel dat je aan het dieeten bent is er niet en dat ervaren wij als zeer prettig. Dit is ook een van de grote redenen waarom je koolhydrarm eten volhoudt.

Andere mensen leken hier GROTE getallen in gewicht mee verliezen. En ja als zij het konden,waarom zouden wij dit dan niet kunnen. 

Tijdens mijn 'zoektocht' kwam ik er achter dat ik HARD gezegd vrijwel alles fout had gedaan.  

En het gekke was.. ik was niet de enige! Nog minstens duizenden andere mensen waren op zoek geweest naar een manier of een methode om af te vallen zonder dat het er zo weer terug op zit...  

... en ze zochten allemaal in de verkeerde hoek.

Amelia over het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu 

Hey Timo en Heiko!  

Ik ben uit interesse voor koolhydraatarm eten met jullie boek aan de slag gegaan. In tegenstelling tot de vele andere boeken die ik gevolgd heb, bevat Het koolhydraatarm 30 dagen menu echt 'lifechanging' informatie voor mij. Wat ik enorm fijn vindt is dat jullie alles stap-voor-stap uitleggen en heel duidelijk laten zien hoe je kunt afvallen met koolhydraatarm eten. Ik waardeer dit enorm wat jullie laten zien hoe het is en maken er geen geheimzinnig gedoe van. Andere boeken hebben vaak ingewikkelde recepten en draaien vaak om de onderwerpen heen, maar jullie dus niet! Dit maakt het echt super leuk! 

Toen ik de informatie en recepten die je laat zien zelf toe ben gaan passen had ik al direct door dat het me op deze manier inderdaad gaat lukken; het is zo voor de hand liggend maar je moet het maar net even weten!  

En ja hoor! Na ongeveer twee weken ben 4 ik kilo afgevallen. Ook ervaar ik veel meer energie en dat is echt positieve verandering voor mij. In 4 weken tijd ben ik maar liefst 7 kilo afgevallen en dat was me met nog geen enkel ander boek gelukt, behalve met die van jullie dus!  

Ik weet nu precies wat ik moet doen om mijn gewicht en lichaam weer gezond te krijgen. Ik ben dan ook zo blij mannen dat ik met het koolhydraatarm 30 dagen menu ben begonnen.. Super bedankt!

Amelia!

"De Grootste Zogenaamde 'Gurus' Houden Ons Voor De Gek.."

En wij laten het toe…

Neem 100 mensen bij het begin van een “dieet” en volg ze voor 6 maanden totdat de laatste persoon er niet meer in gelooft en stopt.  

Dit is wat je zult zien: Slechts 1 persoon heeft het gewenste resultaat bereikt; 4 personen hebben een klein beetje gewicht verloren; 5 zijn terug bij af; 36 zijn inmiddels aan een ‘ander dieet’ begonnen; en 54 zijn zwaarder geworden dan toen ze begonnen. Dat betekent 5% succes, en 95% gefaald.

De afslank gurus spelen een spelletje met ons.  

Als dit niet zo was zag het er namelijk heel anders uit. Het zou dan net andersom wezen... 5% zou falen (omdat ze simpelweg niet beginnen) en 95% zou succes hebben.  

Als dit niet zo was, dan zouden 'gurus' niet elke maand met een boek komen.  

Als dit niet zo was… dan zou JIJ NU OOK HET GEWENSTE RESULTAAT HEBBEN BEHAALD MET AFVALLEN.

DIEETEN IS BIG BUSINESS

… en de "gurus" in deze business willen geen succesvolle deelnemers, ze willen klanten! Het liefst die elke keer blijven kopen!  

Wanneer je al jaren door het doolhof van allerlei boeken en cursussen zoekt, en diverse dingen geprobeerd hebt maar niks lijkt te lukken, dan snap ik het wel dat je inmiddels hopeloos bent geworden.  

Wij zijn hier om ons verhaal met je te delen, en om je te inspireren om samen met andere Nederlanders en Belgen het geheim te ontdekken achter afvallen en een betere gezondheid.  

Maar voordat wij dit gaan doen willen we je eerst nog wijzen op een schokkend feitje:

Jaarlijks Horen 79.000 Nederlanders dat ze Diabetes hebben

En elk jaar stijgt dit perecentage in een snel tempo. Want wist je dat diabetes type 2 een lifestyle ziekte is die voorkomen kan worden? Klachten die voorkomen bij beginnende diabetici zijn een hoge bloeddruk, slaapproblemen, overgewicht en vermoeidheid.  

Klachten als deze gaan niet vanzelf over en hebben niets te maken met ouder worden. Dat je hier niks aan kan doen is dan ook echt een verkeerde gedachte. Er is zeker wat aan te doen en Koolhydraatarm eten helpt hierbij.

Het Enige wat je Moet Weten Is Hoe je je Hormonen en Genen kunt Herprogrammeren voor het Stimuleren van Vetverlies

Wij zullen je uitleggen hoe het vasthouden van vet werkt..

Zodra je meer voeding neemt dan je lichaam nodig heeft - wat veel mensen doen - slaat je lichaam de overtollige brandstof op als vet. Je lichaam reageert namelijk vanuit het overlevingsmechanisme. Deze overlevingsdrang is van nature in ons aanwezig en vroeger waren we hier erg blij mee. Toen was er namelijk niet de mogelijkheid om op elke hoe van de straat eten te scoren. En eigenlijk weten we dit heel goed.


Wij denken dat je het woord macronutriënten al vast een keer voorbij hebt zien komen oftewel koolhydraten, eiwitten en vetten. Het zijn de koolhydraten waar wij het over willen hebben.

1. Koolhydraten eten

Welke vorm je van koolhydraten ook eet, het wordt uiteindelijk omgezet tot een vorm suiker, namelijk glucose.

Denk dan aan pasta, brood, rijst, fruit, toetjes, aardappelen, snoep, frisdrank en andere voedingsbronnen met koolhydraten. Dit wordt uiteindelijk omgezet tot glucose.

In grote hoeveelheden is glucose behoorlijk giftig voor je lichaam. Glucose is niet giftig voor je lichaam als het verbrand wordt in je cellen.

2. Suikers Worden Opgeslagen in de Cellen

Glucose is een koolhydraat. Koolhydraten zoals zetmeel en suiker komen na vertering voornamelijk als glucose in ons bloed terecht. 

Vervolgens nemen de weefsels glucose op waar het verbrand kan worden. Hierbij ontstaat energie voor het lichaam. Maar niet elk lichaam reageert hier hetzelfde op.

3. De Rest van de Suikers Wordt Opgeslagen Als Vet

Maar wij krijgen in ons huidige dieet veel te veel koolhydraten binnen. Om precies te zijn 80% van onze calorieën zijn koolhydraten. Hierdoor blijf je inplaats van afvallen maar steeds aankomen en heb je weinig energie en last van inzinkingen. 

Elke dag opnieuw.

Het is dus niet alleen Vet wat Vet wordt in ons Lichaam, Het zijn De Suikers.

Dagelijks consumeren wij dus te veel koolhydraten wat er voor zorgt dat wij te veel suikers als vet gaan opslaan in ons lichaam. Onze voorouders hadden vroeger meer vers producten zoals bij de bakker, slager en boederij en minder zoals wij industriële voeding wat veel meer bewerkt is en altijd in de supermarkt ligt. 

Ons lichaam is gemaakt om gemiddeld zo’n 80 gram koolhydraten per dag te verwerken. Dat is niet te vergelijken met de dagelijkse 300~500 gram die we eten. De rest wat onze voorouder aten bestond voornamelijk uit natuurlijke eiwitten en vetten.

Dit wijkt ver af van de manier waarop we tegenwoordig eten. Ons voedingspatroon bestaat vaak voor 80% uit deze drie boosdoeners:  

Bewerkte Granen / Mais: Brood, crackers, rijst, aardappelen, krentebollen, eierkoeken, pasta, cruesli Bewerkte voeding: Snoep, pakje-zakje maaltijden, sauzen, chips, koekjes Geconcentreerde Sapjes en frisdrank: Vruchtensapjes, frisdranken, dubbeldranken etc...  

Je zult het wel herkennen uit de schijf van vijf. Ook jij eet producten uit bovenstaande boosdoeners. Je kunt er niks aan doen, de supermarkt ligt er echt vol mee, en er wordt ook nog eens dagelijks verteld door reclames, instanties en overheid dat het “gezond” voor je is.

Het enige verschil tussen jou en de zogenaamde "slanken mensen" is dat hun Systeem beter werkt, terwijl jij op het punt staat dit te ontdekken

Timo en ik hebben jaren gezocht voor ons zelf hoe wij vet kwijt konden raken, en toen wij eindelijk het geheim vonden hoe wij dit konden doen … Nou, kijk zelf maar naar de resultaten. (zie foto)  

Door het controleren van onze suiker iname met het eten van koolhydraatarme voeding konden wij met dit menu ruim 10 kg afvallen en dit eraf houden in 3 maanden tijd. Dit terwijl wij niet meer dan normaal aan sport deden, geen bijzondere supplementen namen of het ook maar enigszins voelde dat ik op “dieet” was.  

Wij werden zo blij van ons resultaat, dat wij dit graag wilde delen met de rest van Nederland en België.

Toen wij na gezamelijk 15 jaar in de wereld van gezondheid eindelijk ontdekte hoe vet verliezen écht in elkaar stak, konden wij niet anders als hier een methode over schrijven. Deze methode staat in het boek “Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu” – en het is de meest effectieve methode die ik ken om je lichaam weer in topconditie te krijgen.

Mensen die "Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu" toepassen voelen binnen 4 weken direct verschil in kledingmaat (die lievelingsbroek van vroeger kun je weer aan) gewichtsverlies, meer energie en je hebt geen honger meer. Daarnaast snappen ze hoe koolhydraatarm eten werkt. Ze zien 'the big picture'.  

Hierdoor hoeven ze zich nooit geen zorgen meer te maken om hun gewicht. 

Natuurlijk ga je niet direct morgen al gewicht verliezen, maar ga je beginnen met het volgen van koolhydraatarme weekmenu's. Dit gaat er uiteindelijk voor zorgen dat je week na week afvalt en je gewenste gewicht dichterbij komt.

En nog belangrijker: je bent weer de eigenaar van een gezond lichaam. Maar ook door de verandering van je relatie met voeding en je lichaam zorgt het 30 Dagen Menu ervoor dat je met plezier kunt afvallen, zonder pijn en moeite. En zo zou afvallen altijd moeten zijn.  

Je gaat zien hoe je zonder grote investeringen of risico's direct kunt beginnen.  

Ik vind namelijk dat iedereen hier mee moet kunnen starten, ongeacht hun huidige gewicht of situatie.

Josina – Roermond

Hoi Timo en Heiko, dit is echt een geweldig boek! Ik heb de weekmenu's stap voor stap gevolgd en vind het geweldig dat jullie alles zo duidelijk uitleggen. Er gaat letterlijk een nieuwe wereld voor me open, thanks!

Ingrid – omgeving Utrecht

Hey Heiko! Ik ben echt mega enthousiast over je boekje. Ik heb al zo enorm veel inzichten gehad en wil je hier even voor bedanken, super!  

Katrien - Dokkum

Hee heren! Vandaag ben ik begonnen met de weekmenu's en heb direct alle recepten en tips bekeken. Wat leggen jullie alles super goed uit. Echt een verademing tegenover andere dieeten die ik ooit heb gevolgd. Mijn complimenten hiervoor!

Laat het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu voor jou Werken

Wat ons iedere ochtend weer motiveert is om alle kennis die wij hebben opgedaan, over te dragen aan andere mensen. Onze dappere doelstelling is om 10 miljoen Nederlanders en Belgen te helpen door middel van Koolhydraatarm.

Wij willen Nederland zo gezond en gelukkig mogelijk maken. Ons bedrijf BGreat is hiervoor opgericht. Het is voor iedereen die intresse heeft om zijn lichaam gezond te krijgen. Zoals je zult ontdekken draait het bij koolhydraatarm vooral om het eten van “echte, gezonde voeding”. Daar zijn onze recepten dan ook op gebaseerd. 

Wij bij BGreat zijn overtuigd dat “echte voeding” het medicijn is. Zoals je weet hebben wij het beste voor met onze klanten, dus ik nodig JOU graag uit om onderdeel te worden onze BGreat club door de aanschaf van dit Koolhydraatarm Kookpakket.

Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu Bestaat Uit 3 Stappen

Start Met Het Verbranden van vet, Stop Met Het Eten van Suikers.

EXCLUSIEF verkrijgbaar op deze site, vind je Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu. Deze stap-voor-stap weekmenu's bevatten 50+ unieke recepten en zijn uitgelegd in jip-en-janneketaal, zodat iedereen het snapt 😉  

Wij vertellen je precies wat de bedoeling is, laten je zien hoe je dit kunt doen en geven je vervolgens een opdracht mee om zo tot het resultaat te komen waar we naar toe werken.

Volg deze 3 gemakkelijke stappen.

#1: Wat We Gaan Doen

Aan het begin van elk weekmenu vertellen wij jou wat de bedoeling van het weekmenu is en wat we gaan doen. Stoom jezelf klaar voor succes!

#2: Hoe We Dit Gaan Doen.

Hierna laten wij jou zien hoe we dit gaan doen en waarom het werk. Wij doen alles stap voor stap voor zodat het niet mis kan gaan.

#3: Wat Jij Moet Doen.

Je totale actieplan. Alles wat je hebt geleerd kun je nu succesvol uitvoeren.

Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu uit deze Twee Onderdelen

1. Het Boek (Digitaal)*

Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu is een stap voor stap "dieetboek" waarin wij je alles laat zien.  

Wij laten je onze weekmenu's zien en ziet dus elk recept die wij hebben gemaakt. Er wordt niks weggelaten! Je krijgt weer grip op je gewicht.  

Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu zorgt ervoor dat je:  

 • Nooit meer gaat jojo-en
 • Deze leefwijze de rest van je leven wilt volgen
 • Gezond en gelukkig door het leven gaat
 • Meer energie krijgt dan je ooit gevoeld hebt 


En veel meer!

2. De Persoonlijke Support

Snap je iets niet? Kom je ergens niet uit?  

Geen nood! Je krijgt straks ons persoonlijke e-mailadres en je kunt ons gewoon een mailtje sturen als je ergens niet uit komt!  

Overigens kun je ons dieetboek en weekmenu's op elk apparaat kijken.  

 • Je iPad
 • iPhone
 • iPod 
 • Samsung Galaxy
 • Tablet  

Alles!  

Zo kun je dus gewoon lekker relaxt op de bank alles bekijken. Of misschien zelfs tijdens werk?

Bestel Vandaag Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu en Krijg Deze Vier Bonussen Er Gratis Bij!

BONUS #1: Heerlijke gezonde smoothies

Snelle en handige smoothie recepten die jou een boost aan energie geven.

 • Je drinkt minder calorieen en zo val je sneller af
 • Wat je drinkt is netzo zo belangrijk als wat je eet.  
 • Deze smoothies versnellen het afslanken

BONUS #2: Boodschappenlijstjes voor 4-weken Dieet

Je hebt ‘t een druk leven en daarom moet boodshappen doen leuk blijven. Vandaar deze handige boodschappenlijstjes. 

 • Je kunt bewust de gezonde producten in huis halen zonder hier over te hoeven nadenken  
 •  Alle benodigheden voor het koken vind je terug op deze boodschappenlijstjes  
 • Dit bespaart geld en maakt koken nog leuker

BONUS #3: HOE WERKT VETVERLIES 

Je wilt graag ontdekken hoe je werkelijk vet kan verliezen? Hiervoor kijg je van ons deze waardevolle gids.

 • Belangrijk voor elk dieet is om eerst goed te weten hoe vetverlies vooral NIET werkt  
 • De 7 stappen voor echt buikvet te verliezen  
 • Dit maakt buikvet verliezen makkelijk  

BONUS #4: GEHEIM

€147,- waarde

Dit houden wij nog even stil...

... Als je straks in het Leden-gedeelte bent ingelogd, zie je het wel!

Hier is een belofte die geen andere Afslank“coach” jou wil geven:

De meeste afslank coaches + voesel industrie gooien met dingen als ''verlies 2 broekmaten in twee weken'' of ''krijg binnen 10 dagen je sixpack terug''.

Deze claims vind ik onverantwoordelijk – en zelfs gevaarlijk. Want natuurlijk kun je een crashdieet volgen en snel gewicht verliezen …

Maar hoelang blijf je jezelf tot last? En wat gebeurd er als je stopt met het crashdieet? Je komt al het gewicht weer aan en moet weer overnieuw beginnen, vervolgens heb je ook nog behoorlijk je lichaam en geest gesloopt in dit proces. 

De waarheid is simpel …

Er is GEEN snelle oplossing verkrijgbaar als het gaat om extreem snel vetverlies!

Dus onze belofte aan jou is dit: je gaat GEEN specifiek aantal kilo’s verliezen in een vaste periode. Wat er WEL gebeurd is dat wij jouw lichaam en geest veranderen om levenslange gezonde gewoontes aan te nemen. 

Op die manier zul je nooit geen eetbuien hebben in de avond, geen hopeloze gevoelens meer of stress waardoor je graait naar die te grote zak koekjes. Wij transformeren jouw lichaam naar een slank uitgangspunt in plaats van dik. 

Om dit te bereiken hebben we samen wat weken of maanden nodig – en mocht je heel veel gewicht moeten verliezen dan kan het zelfs een jaar duren. Maar wat belangrijk is, is dat als je vastbesloten bent, en je hier serieus mee aan de gang gaat, dat je het gewicht zonder moeite verliest. En wanneer je dit proces start, blijf je de rest van je leven slank.

Samen veranderen wij jouw leven naar een waar je zelf de regie over je lichaam hebt. 

Je hoeft niet nu te beslissen… Neem je tijd & probeer Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu voor 30 volle dagen

Als je niet 100% happy bent met je aanschaf, stuur ons dan een mailtje en wij retourneren jouw geld direct, de bonussen kun je houden.

1. Hoge kwaliteit

Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu is meer dan een afslankmethode – Wij hebben ons hart en ziel erin gestoken en dat voel je. BGreat heeft zijn best gedaan om elk onderdeel van het 30 Dagen Menu zo goed mogelijk te krijgen – van het boek tot de video opnames in de online membership omgeving. Dit alles om een nieuwe standaard te zetten voor dieetprogramma's, zodat jij je beste ervaring ooit krijgt met onze producten. 

2. Blijvend Resultaat

Wij hebben het 30 Dagen Menu gebuikt om wekelijks vet te verliezen, zonder dat het er weer aan komt. Honderden mensen in Nederland hebben dezelfde ervaring.

Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu is geen hype, het is hier om te blijven. In andere delen van de wereld gebruiken mensen een koolhydraatarme lifestyle al jaren en de resultaten zijn indrukwekkend.

3. Impact

Ik krijg regelmatig mails van deelnemers die zeggen dat hun leven compleet is veranderd door het koolhydraatarm 30 dagen menu. Zij hebben nu daadwerkelijk het gewenste lichaam! Een droom die uitkomt.  

Jij krijgt nu de kans om dit voor jezelf te bewijzen als je met het 30 Dagen Menu aan de slag gaat.

Je bouwt in die 30 dagen de fundering voor een slank, sterk en gezond lichaam voor de rest van je leven.

Klik nu hieronder op de "nu beginnen" knop om direct met Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu aan de slag te gaan en weer GRIP te krijgen op je gewicht.

Bestel NU en krijg: 

Digitaal boek gratis verzonden PLUS krijg direct toegang en download de digitale boeken.

 • Het 11 smoothie recepten boek  
 • Het boodschappenlijstjes voor 4 weken dieet
 • Hoe werkt vetverlies handboek  
 • De Persoonlijke Mindset video's
 • De Geheime Bonus...

€74,00 €47,00 €37,-

Al 11.581 personen succesvol geholpen met afvallen in heel Nederland!

Nu Beginnen 

Dit is wat de Deelnemers van Timo en Heiko's Boek zeggen...

Hans over het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu

Hey Timo en Heiko Toen ik aan het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu begon was ik een beetje sceptisch... kon ik ook als echte levensgenieter afvallen en het eraf houden? Ik had al veel boeken geprobeerd en daar had ik nog nooit iets mee bereikt... Toch kon ik het niet laten en besloot ik met Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu aan de slag te gaan. Jullie leken me namelijk anders dan die zogenaamde "afvalcoaches" en jullie komen ook eerlijk over.

Ik had ook niks te verliezen... Ik ben bijna 51 jaar oud en ga binnenkort met pensioen. Was op een punt in m’n leven dat ik letterlijk alles wat me dierbaar was kwijt was geraakt en opnieuw moest beginnen. Ik bleef 27 jaar langs vechten met mijn overgewicht, maar het begon nu wel zijn tol te eisen. De cijfers zeggen genoeg…51 jaar, 1,82 m, ruim 105 kilo, buikomvang van 104 cm.

Zoals ik hierboven al aangeef ben ik echt te dik en heb ik zwaar overgewicht. Bovendien was ik al moe als ik een paar treden van de trap opliep. Veel te weinig energie en alles ging moeizaam. Dus er moest wat gebeuren.

Toen ik aan de slag ben gegaan met jullie boek heb ik de weekmenu's eens rustig bekeken. Ik wilde namelijk zeker weten dat ik alles goed begrepen had en besloot daarna alle stappen die jullie vertellen in de praktijk toe te passen.  

Tot mijn verbazing ging het allemaal stukken makkelijker als dat ik had gedacht. Het helpt me echt heel erg dat je alles stap voor stap is uitgeschreven. Zo kan ik op de weekmenu's terugvallen als ik iets niet begrijp en kan ik het zo dus nadoen. Dit is echt een verademing, want nu is het letterlijk kopiëren en plakken. Toen ik alles uit de introductie had doorgelezen en met het eerste weekmenu (*er zijn in totaal 4 weekmenu's) was gestart, was het toch spannend, want ik besloot nog even niet verder te gaan en eerst af te wachten wat dit me zou brengen.  

Ik ben nu bijna twee weken verder en HOERA ik heb mijn eerste kilo's er af. Je moest eens weten hoe blij ik was toen de weegschaal onder de 100 kilo aangaf. Ik sprong letterlijk een gat in de lucht! Want het was me gelukt! Ik was zo blij dat ik het iedereen wilde vertellen en stuurde dan ook direct een mail naar mijn kleindochter met het goede nieuws dat ik was afgevallen. Zij stond natuurlijk gek te kijken maar was wel erg trots op me!  

Dankjewel Timo en Heiko dat jullie deze geweldige boek hebben gemaakt... Jullie hebben mijn leven en mijn toekomst veranderd. Ik weet dat er nog meer kilo's vanaf kan krijgen en nog belangrijker dat ik weer leuke dingen met mijn kleindochter kan doen zonder snel vermoeid te raken. Stel je eens voor hoe blij ik haar hier mee kan maken!  

Nogmaals bedankt heren, ik ga nog even verder!  

Hans

Danielle over Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu

Hey Tim en Heino,  

Ik wilde je even laten weten dat ik erg tevreden ben over het Koolhydraatarm 30 dagen menu. Jullie leggen het perfect uit hoe je van A tot Z een week gezond kunt eten. Zelf had ik er al wat ervaringen in, maar ik heb behoorlijk wat nieuwe inzichten opgedaan waar ik daadwerkelijk wat mee kan, waarvoor mijn dank!  

Ik denk dat iedereen die wil afvallen, wat aan jullie boek heeft. Bedankt!  

Groet, Danielle

  Farah over Het Koolhydraatarm 30 Dagen menu

Hey Timo! First: u’r book is AMAZING! I luuuuuv it! Mij heb je! ;) echt een eye-opener!!! 

Bepaalde dingen was ik wel al bekend mee maar er staan ook feitjes in waarvan ik echt ff d8, waaa… dat de ‘gemiddelde’ mens zijn/haar lichaam zoveel schade toe stpt zonder zich hier eigenlijk bewust van te zijn om maar ff wat te noemen… xD en dat het merendeel van de voedsel- industrie etc. hier ook nog eens heel handig op inspelen… Eigenlijk echt bizar! Maar anyway naast de schokkende feitjes heeft jullie boek me echt verrast en zie ik ‘t zeker als een challenge ermee aan de slag te gaan! TOP…!

Big thanks !!! Farah

Patrick over de Affiliate Marketing Revolutie

Hoi heren,  

Ik wilde jullie even bedanken. Jullie recepten in combinatie met je heldere uitleg en persoonlijk contact zorgen ervoor dat ik in no-time alle boekjes had gelezen en de informatie zelf kan toepassen.  

Na het bekijken van een weekmenu heb ik direct zin om in de praktijk verder te gaan en zelf aan de slag te gaan. Dit komt ook doordat elk weekmenu een helder, duidelijk hebt neergezet. Super lekker ook!  

Bedankt boys!

Sya over het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu

Hey die Heiko! ;-) Ik ben drie weken geleden begonnen met het 30 Dagen Menu en had al gelijk door dat dit dé methode was om te starten met afvallen. Ik heb al zo enorm veel boeken wat betreft dieet geprobeerd ook van bekende "bnn'ers" aangeschaft en dit is echt een verademing. Je legt alles mega duidelijk uit en je antwoord ook mega snel en duidelijk als ik iets niet snap. Dat is wel wat anders als dat je normaal gesproken ziet... dan antwoorden de verkopers vaak helemaal niet!  

Toen ik hier mee begon wist ik al direct dat de methoden die jij vertelt werken en dit ook zullen blijven doen. Het is zó logisch als je het eenmaal weet.  

Maargoed, de reden dat ik je mail is dat ik na 3 weken 7 kilo ben afgevallen, dit is echt zo vet om mee te maken, ben helemaal blij!  

ECHT ENORM BEDANKT…!!! :-D  

Jouw boek is goud waard!  

Nǐ hǎo! (Groetjes).. Sya

Lisa over de Affiliate Marketing Revolutie

Hallo Timo en Heiko, Een tijdje geleden ben ik aan de slag gegaan met het Koolhydraatarm-dieet, omdat ik meer uit mijn leven wilde halen. Ik wilde namelijk weer fit worden en dit leek me een geweldige kans! Het enige wat ik echter nodig had is iemand die mij precies stap-voor-stap kan laten zien wat en hoe ik dit het beste kan realiseren. Na lang zelf van alles te hebben geprobeerd (wat niet lukte), kwam ik terecht bij het koolhydraatarm 30 Dagen Menu, en dit was precies wat ik zocht.  

Jullie leggen stap-voor-stap uit en laat exact zien hoe en wat je moet doen om voeding voor jou te laten werken. Dit vind ik echt super en want het voelt echt niet als een dieet en dit heb ik nog bij geen andere programma gezien!  

Ik was dan ook direct super enthousiast en begon direct alle informatie die jullie vertellen zelf toe te passen en mijn eerste week koolhydraatarm was een feit. Omdat je precies laat zien hoe dit moet was dit hartstikke makkelijk en binnen de kortste keren vloog het vet er van af. Hier had ik voorheen altijd moeite mee, dus het was goed om te zien dat het nu wel lukte! Ik had er dan ook al direct een goed gevoel over... dit ging lukken zo!  

Ik raad dit zeker ieder aan die een gezond voedingspatroon wil gaan volgen of die aan 1 van de vervelende ziektebeelden lijdt zoals diabetes, hoge bloeddruk en een te hoog cholesterol, het is zeker goed vol te houden.

Timo en Heiko hiervoor wilde ik jullie dan ook bedanken, want zonder julie lekkere recepten en dieet was het me nooit gelukt. Als ik nu heerlijke koolhydraatarme pannenkoeken, muffins of smoothies maak voel ik mij ook niet schuldig meer zoals vroeger, geen troep meer. Ik had al veel geprobeerd en bijna de moed opgegeven dat het mij toch nooit zou lukken, maar zo zie je. Nog even doorzetten en de juiste middelen tegenkomen en dan lukt het.  

Bedankt Timo en Heiko, jullie zijn samen toppers!

Bestel NU en krijg: 

Digitaal boek gratis verzonden PLUS krijg direct toegang en download de digitale boeken.

 • Het 11 smoothie recepten boek  
 • Het boodschappenlijstjes voor 4 weken dieet
 • Hoe werkt vetverlies handboek  
 • De Persoonlijke Mindset video's
 • De Geheime bonus...

€74,00 €47,00 €37,-

Al 11.581 personen succesvol geholpen met afvallen in heel Nederland!

Jij hebt Vragen? Timo en ik Hebben Antwoorden:

Wat als het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu niet werkt voor mij? Dan is die HELEMAAL GRATIS. Serieus. Ik heb zoiets dat als je geen waarde krijgt uit mijn boek, dat het je dan ook niets hoeft te kosten.  

Ik weet dat het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu werkt, ik heb het gezien bij mij en bij anderen. Maar ik weet ook dat je wellicht sceptisch tegen “alweer-een-dieetboek” staat. Daarom wil ik dit voor jou niet moeilijker maken dan het is. Je krijgt een risicovrije beslissing van mij. Alleen omdat ik weet dat dit boek serieus jouw leven kan veranderen, en ik hoop ook dat het dat doet.  

Om deze reden geef ik ieder persoon die mijn boek koopt de mogelijkheid om zijn geld terug te ontvangen middels een niet goed geld terug garantie.  

Als je het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu volgt en om wat voor reden dan ook NIET blij bent met je resultaten, neem dan contact met mij op en ik stort je geld direct terug. Geen moeilijk gedoe, geen dingen die je eerst in moet vullen of taken waar je aan moet voldoen, gewoon een snelle en oprechte terugbetaling. Als je niet tevreden bent, dan is het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu en de bonussen mijn gift aan jou voor het verprutsen van je tijd.  

Ga ik veel honger krijgen tijdens het volgen van jouw boek? Absoluut niet. Niet alleen krijg je tijdens dit boek voldoende gezonde koolhydraten, vetten en eiwitten binnen op normale dagen, er zijn ook dagen in boek opgenomen dat je mag zondigen en kunt eten WAT JE MAAR WILT. Door een flinke piek in je calorie-inname te forceren door alles te eten wat je maar wilt zorg je er zelfs voor dat je vetverbranding nog sneller loopt – je leert hier alles over in het boek zelf.  

Is het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu geschreven voor mannen of voor vrouwen? De methode die ik beschrijf in het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu is zowel toepasbaar op mannen als op vrouwen. Er zijn echter ook een aantal strategieën beschreven die specifiek zijn gericht op de man, en op de vrouw apart. Dit omdat er wel degelijk een verschil is in de manier waarop beide geslachten hun vet verliezen.  

Is het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu geschikt om vet te verliezen of om spiermassa op te bouwen? De methodiek die ik je uitleg in het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu kun je gebruiken voor zowel vetverbranding als spieropbouw. De waarheid is eigenlijk dat het opbouwen van spiermassa gepaard gaat met meer vetverlies, en dat het verliezen van vet meer spiermassa laat zien. Als voorbeeld, als je echt een sixpack wilt hebben, dan heeft het geen enkele zin om buikspieroefeningen te doen zonder dat je het hardnekkige buikvet verbrand wat om die spieren heen zit. Maar nog belangrijker, dit boek zal je de WAARHEID leren over hoe een dieet in elkaar zit met voldoende voedingsstoffen, want het bouwen van spieren, of het verliezen van vet gebeurd voor 80% in de keuken. Ik laat je de misvattingen zien die je nu hebt over voeding door advertenties en media aandacht die je op het verkeerde been zetten.  

Ik wou dat ik deze krachtige training- en voedingsgeheimen tien jaar geleden wist. Het had me jaren van frustratie gescheeld van trainen en eten op de verkeerde manier. Dat is waar deze koolhydraatarme handleiding jou direct op het goede pad zet voor de rest van je leven, zodat je niet net als ik nog eens jaren en jaren aan het proberen bent om alles uit te zoeken. 

Welke resultaten kun je over het algemeen verwachten? Hoewel geen één boek, programma, handleiding of systeem ook maar iets waard is als het op de boekenplank blijft staan en er niks meer gebeurd, zullen de mensen die de handleiding serieus nemen en ermee aan de slag gaan mega resultaten bereiken. Als wij naar ons zelf kijken dan zijn wij bijna 8 kg afgevallen in 3 maanden (en nog steeds..), en wij hadden niet eens zware overgewicht (daarnaast hebben wij GEEN minuut honger gehad). Wij waren eigenlijk meer op zoek om dagelijks meer energie, en sjonge… wat een energie hebben wij nu en ook thuis. Onze gespierde lichamen wat zich onder onze papa-vetlaag verstopte was gewoon mooi meegenomen.  

Welke soort van training kan ik verwachten in de het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu? Het grootste gedeelte van het boek heeft de focus op volledige voeding die ervoor zorgt dat je spijsvertering omhoog gaat en de vetverbrandende hormonen optimaal laten werken.  

Maar naast dit gaat het in dit boek meer over de voedingsstrategie en het maken van een dieetschema die ervoor zorgt dat je gaat genieten van eten welke je strak en slank maakt voor de rest van je leven.  

Mitch, ik ben geen 20 of 30 meer – gaat dit boek ook werken voor ‘oudere mensen’? Ja! Ook mensen in hun 40 ~ 70-er jaren hebben veel succes met het volgen van dit boek (ook onze vader en moeder). Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu is geschreven om je vetverbranding optimaal te laten werken, ongeacht je leeftijd.  

Ik wil nu beginnen met het verliezen van vet. Moet ik wachten totdat jij me het boek opstuurt voordat ik kan beginnen? Nee hoor. Er is een digitaal boek. Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu zal direct na betaling klaar voor je staan om te downloaden – dus je hoeft niet te wachten om te beginnen en resultaat te behalen.  

Ik ben ouder / heb overgewicht / ben absoluut niet in vorm. Is dit boek te moeilijk om te volgen voor mij? He-le-maal niet, het is supermakkelijk. Het gedeelte over voeding is belangrijk voor iedereen. En qua training heb ik rekening gehouden met beginners, gemiddelde en gevorderde sportprestaties. Alle training en voedingsadviezen kunnen gebruikt worden voor tieners die sterker en droger willen worden, tot opa’s met overgewicht die simpelweg gewoon gezonder willen leven en zich beter willen voelen.  

Het deel waarin ik de voeding bespreek heeft een hoop ogen geopend en is alleen al de investering in deze handleiding waard. De meeste mensen hebben zich nooit gerealiseerd wat ze verkeerd deden. Hoewel training natuurlijk helpt bij het verliezen van vet, zal je de meeste progressie maken met alleen de voedingsstrategie.  

Moet je tijdens deze handleiding ook nog eens dure supplementen, poeders of andere pillen aanschaffen? Nee, zeker niet! De meeste supplementen en pillen zijn absoluut weggegooid geld. Ik kan het weten, want ik heb al jarenlang een van de grootste online winkels in eiwitpoeder en heb heeeeél wat producten voorbij zien komen. Veel producten worden met een hoop marketinghype opgeblazen en proberen je te laten geloven dat er een “magisch ingrediënt” in zit die ervoor zorgt dat al je lichaamsvet smelt als nieuw voor de zon of je een strandbody geeft binnen 3 dagen.  

Nep nieuws. Bullshit. Wij kunnen er boos om worden.  

De waarheid is (en dat is heel wat uit mijn mond) dat je geen supplementen nodig hebt om het lichaam van je dromen te krijgen. Alles wat je nodig hebt is goede voeding in de juiste hoeveelheid, een positief en succesvolle mindset, en een trainingsstrategie. Maakt niet uit of je nou vet wilt verliezen, of spieren wilt opbouwen.  

Supplementen zijn altijd een in de eeste plaats een aanvulling op voeding, of training. Geen basis.  

Ik ben een beetje nieuw en nerveus over het online betalen. Is het echt veilig om het boek te bestellen via jouw website? Ik begrijp dat er veel mensen zijn die nog nooit iets via internet hebben gekocht en een beetje nerveus zijn om “zomaar” geld over te maken via bankoverschrijving, creditcard of iDEAL. Vandaag de dag, kan ik je verzekeren, zijn de online betalingssystemen veiliger als pinnen bij een pinautomaat op straat.  

Het account wat ik gebruik (PayPro) gebruikt een veilige SSL verbinding om jouw informatie te beschermen. Zelfs ik, de eigenaar van deze website, heb geen toegang tot jouw gegevens.  

Paypro is de grootste en meest populaire manier van het aanschaffen van online informatie in de vorm van boeken, cursussen etc. Paypro heeft een goede reputatie en beveiliging is nog nooit een probleem geweest.  

Je zult zien dat als je bij de website uitkomt waar je je bankgegevens moet achterlaten dat deze pagina begint met https, en niet http. Dit laat zien dat je op een beveiligde pagina zit en dat de informatie die je invult niet afgelezen kan worden. Hou hier rekening mee bij alle websites waar je wellicht in het vervolg gaat betalen.  

Wat is een digitaal boek en hoe kan ik het lezen? Een e-book of digitaal boek is een gemakkelijkere en vooral snellere manier om de informatie die je gekocht hebt binnen te krijgen. In plaats dat je moet wachten op de post voordat je boek binnen komt, ben je nu in staat om het boek direct binnen een minuut te downloaden.  

Zodra je het boek hebt gedownload bewaar je het bestand (PDF) op je computer en kun je het lezen wanneer je maar wilt. Nog beter, je kunt het ook uitprinten en rustig op de bank doorlezen.  

Waar kan ik het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu bestellen? De snelste manier om de koolhydraatarme handleiding te bestellen is om op onderstaande link / knop te klikken. Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu is daarnaast alleen maar te koop op deze website.