Droogtrainers.nl – verrukkelijk en gezond? Koolhydraatarm en vegetarisch!

Droogtrainers header het lichaam waar jij trots op bent

Droogtrainers.nl – verrukkelijk en gezond!

Ik vind het tof om deze artikelen en heerlijke Koolhydraatarme recepten of vegetarisch met je te delen. Ook ben je hopelijk veel meer te weten gekomen over supplementen, voedingswaardes en de krachten van groenten en fruit en andere tips!

Laat je mij weten wat je van dit blog vindt? Dat waardeer ik echt enorm en heb je nog suggesties? Laat dan even een reactie achter!

Waarom Droogtrainers.nl ?

Heiko Hartsuijker Sport Arnhemse Koerier
Sport – Arnhemse Koerier

Mijn naam is Heiko Hartsuijker

Vraag die ik regelmatig krijg is: Heiko, moet ik een slank en gezond lichaam hebben?  Zegt mij altijd al wel veel over de mindset en van mij moet je helemaal niks. Behalve ademhalen en genieten van de tijd die je NU hebt.

Je kent het wel, je traint vaak suf per week en je hebt echt gevoel dat jij je volledig inzet om het maximale eruit te halen voor je zomerfit lichaam. Maar dat  Hollywood-lichaam van Brad Pitt in Fight club of tijdens Snatch (90s kid) krijg je maar niet.

$#% hoe kan dit?! Heb ik mijzelf ook vaak genoeg afgevraagd. Want zelf zit ik al vanaf mijn 14 jaar in de gym en mijn voorbeeld was toen voormalige Nederlandse powerlifter en Sterkste Man van Nederland  Berend Veneberg.

Ik zag hem toen met zijn pupillen trainen maar toen mocht ik nog geen ‘krachttraining‘ doen. Natuurlijk hingen wij al vol in de gewichten te knallen. Naast fitness had ik een aanleg voor vechtsporten begon ik zoals vele in de Judo te groeien als een wedstrijdvechter.

Terugblik, De mindset van discipline en maximaal trainen en toch kunnen geniet van het leven. Heeft mij nooit meer los gelaten, zo ben ik tegen mijn 30ste weer actief begonnen met fitness en krachttraining.

Al snel ontdekte ik dat het in voeding het geheim zit naast je caloriebehoefte weten.  Al moet ik toegeven dat ik zelf altijd al wel geluk heb gehad met mijn lichaam, wil dit niet zeggen dat ik alles cadeau krijg.

Ik geloof dat je nog sterker in je leven kunt staan met een lichaam waar je echt trost op bent. Sporten verbindt en je mag geen dag voorbij laten om er actief mee aan de slag te gaan.

Je hoeft echt geen ‘kast’ te worden of 6 dagen per week je helemaal suf te trainen met cardio of met de dumbells te smijten.

Je wilt juist graag lean, sterker en fit look krijgen? Zondat dat het te kosten gaat van je lifestyle. Nu kun je het ook nog eens heel makkelijk proberen!

Laat even bericht achter wat jij de Koolhydraatarme gerechten vindt?

* Let op: jouw email wordt niet getoond bij het achterlaten van een comment of suggestie