Afslankpleister kopen: werking, reviews en top 5

Ik weet hoe discutabel de afslankpleister klinkt. Ik heb er namelijk net als jou mijn twijfels over. Dat haalt niet weg dat ik wil weten wat afslankpleisters zijn, hoe ze werken en of ze daadwerkelijk wat voor je kunnen doen.

Want afslanken klinkt zo makkelijk als het met een pleister kan: in de praktijk moeten we maar zien of ze echt werken.

Voordat je een afslankpleister gaat kopen, wil ik je daarom álles uitleggen over de werking, eventuele reviews laten doornemen en probeer ik voorzichtig advies te geven of je wel een afslankpleister nodig hebt.

Iedereen wilt namelijk zo makkelijk mogelijk afvallen. Hier minimaal tijd in investeren en vooral snel resultaat zien. Alleen de praktijk is vaak anders. Zonder gezond te eten val je nooit voor een lange termijn af.

Dus misschien is de vraag wel verkeerd gesteld. Hoe dragen afslankpleisters bij aan het proces van afvallen?

Laten we samen deze vraag zien te beantwoorden.

Wat is een afslankpleister?

Wat is een afslankpleister

Een afslankpleister absorbeert ingrediënten uit de huid, volgens de makers van alle afslankpleisters tenminste. Je kunt de pleisters op plekken plakken waar je zou willen afvallen. Dit kunnen bijvoorbeeld de benen, rug, buik of armen zijn.

Volgens de fabrikanten worden afslankpleisters ook gebruikt om wonden beter te laten genezen, littekenweefsel te helen en pigment of sproeten te behandelen. Een manusje van alles dus. Hoe de pleister dit doet, is een raadsel.

Alhoewel de ingrediënten per afslankpleister verschillen, zijn in de meeste pleisters de volgende ingrediënten te vinden:

 • Sophoricoside
 • Catechine
 • Capsaicin
 • Cafeïne

Een zeer unieke combinatie van ingrediënten dus. Volgens de fabrikant hebben deze stoffen de volgende functies:

 • Sophoricoside: bevat elementen om het gewicht en vet te verminderen
 • Catechine: vermindert cellulitis en remt de accumulatie van vetcellen
 • Capsaicin: voorkomt obesitas en verwijdert cellulitis door het lichaamsvet te verminderen
 • Cafeïne: vernietigt cellulitis en verzacht vetcellen van collage

Ik moet hier eerlijk zijn: ik ben zeer sceptisch over de bovenstaande uitleg. Als het waar is dat de bovenstaande ingrediënten dit effect hebben, betwijfel ik ten zeerste of het genoeg is om echt af te vallen.

Hoe werkt een afslankpleister?

Hoe werkt een afslankpleister

Je kunt de afslankpleister gebruiken door de pleister ofwel patch op de plek te plakken waar je wilt afvallen. In de beschrijving van het desbetreffende product, is te vinden waar je precies de pleister allemaal kunt plakken. Tot zover ik heb kunnen zien, is dit op de meeste plekken mogelijk.

Het wordt aangeraden dat als je voor de eerste keer een afslankpleister gebruikt je de pleister minimaal 4 tot 6 uur per keer laat zitten. Naarmate je de pleister vaker hebt gebruikt, mag dit tot wel 8 uur per keer. Na 6 of 8 uur dien je de afslankpleister dus altijd te verwijderen. Je moet dus redelijk wat afslankpleisters kopen.

Het advies is dat de afslankpleisters niet vaker dan om de dag gebruikt worden. Ook is hier een periode van twee weken geadviseerd. Het is dus niet de bedoeling dat je een jaar lang elke dag een nieuwe afslankpleister aanbrengt.

Bijwerkingen

Verschillende pagina’s op onder andere Bol beweren dat afslankpleister geen bijwerkingen hebben. Ook informatieve pagina’s lijken dit te bevestigen. Doordat wetenschappelijk onderzoek naar de bijwerkingen van afslankpleisters ontbreekt, doe ik hier zelf geen uitspraken over.

Welke afslankpleisters moet je kopen?

Wil jij de gok nemen door toch een afslankpleister te kopen? Dan begrijp ik je keuze helemaal. Niet geschoten is namelijk altijd mis. Tot zover ik heb kunnen zien zijn er geen bijwerkingen van afslankpleisters bekend. Ik adviseer je wel zelf ook nog even onderzoek naar mogelijke bijwerkingen te doen. De wetenschap staat niet stil dus wie weet is er ondertussen meer over afslankpleisters bekend.

Om je enig houvast te geven, heb ik hieronder een top vijf samengesteld van de populairste afslankpleisters van dit moment. Deze volgorde van deze top vijf is tot stand gekomen door te kijken naar de pleisters met de meeste positieve recensies. Voor verder informatie verwijs ik je graag door naar de productpagina’s die zich achter de links bevinden.

De vijf populairste afslankpleisters van dit moment:

1. Best Slim Afslankpleisters – 20st | Slim Patch | Afval Pleisters |Belly Patches

Graag die mooie slanke vormen terug of net dat maatje kleiner? De afslankpleister richt zich niet alleen op afvallen, maar ook op vetverbranding. Je valt dus af op de plaatsen waar jij het nodig hebt en krijgt een zichtbaar slanker en fitter lichaam. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Verminderen de eetlust
 • Geen sporten of dieet volgen nodig
 • Goede prijs/kwaliteitverhouding

2. Kinoki detox voetpleisters – Detox pleisters – Ontgift het lichaam – 2x 10 stuks

Voordat je kunt starten met afvallen is het soms goed om eerst te detoxen. Gebruik de Kinoki detox voetpleisters terwijl je slaapt zodat je lichaam dan kan ontgiften. Eén pakket is geschikt voor een detox kuur van maar liefst 5 dagen. Geef jezelf een mentale en fysieke boost met een detox kuur door middel van deze Kinoki detox voetpleisters. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Ontgiften was nog nooit zo gemakkelijk
 • bevordert gewichtsverlies
 • Goede prijs/kwaliteit

3. MYMI 5x Belly Wing Afslankpleisters voor Buik en Taille – Wonder Patch Bekend van TV

Graag een steuntje bij het afslanken op de gewenste plekken? MYMI Patches zijn een daverend succes bij de bestrijding van cellulitis en vetverbranding. Het komt oorspronkelijk vanuit Korea en wordt door heel de wereld geïmporteerd en gebruikt bij het afvallen. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • De pleisters kunnen overal op het lichaam worden toegepast
 • Skin Irritation Tests door de Amerikaanse overheidsinstatie FDA doorstaan en dus 100% veilig en betrouwbaar voor lichaam en huid.
 • prijs/kwaliteit verhouding

4. Kinoki Detox Voetpleisters, 10 stuks

Eenvoudig en gronding manier je lichaam detoxen? Kinoki Detox Voetpleisters zijn speciaal ontwikkeld om je lichaam efficiënt en grondig te ontgiften. Kinoki Detox Voetpleisters detoxen het lichaam op veilige en natuurlijke wijze. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Op de hiel; vermindert pijn in de onderrug, menstruatiepijnen en kniepijn
 • Vlak onder de tenen; vermindert slaapproblemen, hoofdpijn, nek- en schouderpijn en bijholteontsteking.
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

5. Orange Care Afslankpleisters 30 stuks – Weight Loss Patch

Graag minder eetlust en sneller afslanken waar het belangrijkste is? Weight Loss Patch afslankpleister vermindert de eetlust en zorgt voor een snellere afbraak van vetcellen! Dit alles zal leiden tot een aanzienlijke gewichtsafname. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • 100% natuurlijke ingrediënten
 •  1 pleister een 24 uur durende werking heeft
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 78 Gemiddeld: 3.5]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.