Vetverbranding stimuleren: de 5 beste vetverbranders

Je vetverbranding stimuleren kan om allerlei redenen wenselijk zijn. Misschien wil je meer fysieke activiteiten ondernemen, of dat nou op recreatief of competitief niveau is. Dan is het prettig als je niet teveel gewicht meezeult! Of misschien wil je er gewoon beter uitzien en die oude spijkerbroek of je trouwjurk weer aan kunnen.

Hoe kan je de vetverbranding stimuleren?

Eigenlijk heel simpel: door je levensstijl te veranderen. Want van de hele dag op je kont zitten, ga je vetrolletjes kweken. Weet je dat het bijvoorbeeld raadzaam is om minimaal 10.000 stappen per dag te zetten? Met de stappenteller op je mobieltje of met een smartwatch hou je dat aantal in de gaten. Dat is toch al gauw 7 à 8 kilometer op een dag! Uiteraard kun je als alternatief voor dat kilometervreten gaan sporten. In de sportschool maak je misschien weinig kilometers, maar verbrand je toch volop calorieën.

Gezond en gevarieerd eten is ook belangrijk. Kies bijvoorbeeld voor koolhydraatvrij eten en je kunt binnen enkele maanden verbluffende resultaten gaan zien. Vooral als je dat combineert met meer lichaamsbeweging.

Help je lichaam met een vetverbrander

De vetverbranding stimuleren kan ook op een andere manier: door middel van een vetverbrander in te nemen. Dit is een supplement dat je stofwisseling verhoogt en vetverlies bevordert. Sommige vetverbranders bevatten cafeïne of andere stimulerende middelen die de hartslag en het energieniveau kunnen verhogen en de eetlust kunnen verminderen. Andere bevatten ingrediënten waarvan wordt beweerd dat die de vetverbranding verhogen, zoals L-carnitine of conjugated linoleic acid (CLA).

Zo’n middel kan zeker helpen, met de nadruk op het werkwoord helpen. Je dient nog altijd een gevarieerd voedingspatroon aan te houden en voldoende lichaamsbeweging te nemen voor goed en blijvend resultaat.

jouw vetverbranding stimuleren

Top 5 beste vetverbranders:

1. Stacker 4

Fatburner Stacker 4 bevat een unieke kruidenmix met o.a. groene thee, guarana, kolanoot, ginseng en cafeïne. Deze componenten werken samen om de stofwisseling te versnellen, de eetlust te verminderen en je energielevels een zetje te geven. Deze capsules zijn efedrine-vrij, waardoor je lichaam niet protesteert.

Voordelen:

 • 100 capsules
 • Zonder efedrine
 • Gunstige prijs

2. All Day Burn

Neem deze vetverbrander maximaal twee keer per dag met een glas water. Extracten van groene thee en sinaasappel sturen jouw metabolisme in een overdrive. Met een potje van 60 pillen doe je naar keuze 30 of 60 dagen.

Voordelen:

 • Suikervrij
 • Hypoallergeen
 • Makkelijk afvallen

3. Body & Fit 24H Fatburn

De naam zegt het al: met deze afslankpillen ben je het hele etmaal vet aan het verbranden. Neem één pilletje ’s ochtends na het opstaan en één tablet ’s avonds vóór het slapen gaan. Er zit cafeïne in, dus een feelgood-gevoel is gegarandeerd!

Voordelen:

 • Laagste prijs
 • Goed voor 30 dagen afvallen
 • Je voelt de werking de hele dag door

4. Fat Metabolic Support

Streef je naar dat droomlichaam en zit je vast aan een calorie-beperkend dieet? Fat Metabolic Support biedt je een powermix van kaempferol, cafeïne en L-carnitine, samengesteld door echte professionals. Slechts één dosis bij het ontbijt en je profiteert de hele dag van deze populaire burner, die al door talloze fitnesspro’s en bodybuilders wordt gebruikt.

Voordelen:

 • Vegan
 • 120 capsules
 • Ideaal voor bodybuilders

5. Ostrovit CLA 1000

OstroVit CLA 1000 is je geheime wapen in de strijd tegen overtollige kilo’s. Met een krachtige dosis geconjugeerd linolzuur (CLA) biedt deze topper je een scala aan voordelen. Van het stimuleren van magere spiermassa tot het in de houdgreep nemen van je vetweefsel – deze pillen zijn het neusje van de zalm.

Voordelen:

 • 180 capsules, goed voor 60 dagen
 • Antioxiderende werking: 100 keer sterker dan vitamine E
 • Ook goed voor je cholesterol en botmineralisatie

De voordelen van een vetverbrander

Vetverbranders kunnen een handig steuntje in de rug zijn bij het afvallen! Ze geven je metabolisme een boost, waardoor je lichaam sneller vet verbrandt. Ook kunnen ze je energieniveau opkrikken, ideaal als je sport of een druk leven leidt. Sommige vetverbranders helpen zelfs je hongergevoel te verminderen, waardoor je minder snel naar snacks grijpt. Maar let op: ze zijn geen wondermiddel. Het beste resultaat bereik je met gezonde voeding en voldoende beweging. En vergeet niet om even advies te vragen aan je huisarts voordat je een fatburner gaat gebruiken, om zeker te weten dat het voor jou geschikt is.

Hoe werken vetverbranders?

Veel vetverbranders bevatten cafeïne, wat je metabolisme en energieniveau verhoogt, zodat je meer calorieën verbrandt. Ook groene thee-extract is een geliefd ingrediënt, boordevol antioxidanten en goed voor een sneller metabolisme. Sommige vetverbranders verhogen zelfs je lichaamstemperatuur een beetje, waardoor je zonder extra inspanning meer calorieën verbrandt. En er zijn ook fatburners die je eetlust verminderen, zodat je automatisch minder eet en minder calorieën binnenkrijgt. Zo ondersteunen ze je bij het afvallen!

Conclusie: kopen of niet?

Een vetverbrander is een supplement; iets dat je bij je gewone maaltijden inneemt. Het is alleen geen wondermiddel. Je dient wel meer te bewegen en gevarieerd te eten. Dus vergeet je groente en fruit niet! Maar als je relatief snel in vorm wilt raken voor het strandseizoen, kan een fatburner het proces versnellen. Voor de prijs hoef je het in elk geval niet te laten; afhankelijk van het merk betaal je zo’n € 0,25 tot € 0,50 per capsule.

Lees hier meer artikelen over vetverbranders:

Vetverbranders voor buikvet? TOP 5 beste Verbranders voor Vetverlies!

Welke vetverbranders werken echt? Top 15 Beste Gratis Vetverbranders!

Vetverbranding stimuleren? Top 5 beste Afslanksupplementen

Welke vetverbrander kun je het best kopen? Top 5 overzicht!

Buikvet verbranden met banaan? Bekijk hier de Top 5 Fatburners!

Vetverbranding stimuleren: de 5 beste vetverbranders

 

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 1 Gemiddeld: 5]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.