Een koolhydraatarm weekmenu? Angela Groothuizen is afgevallen!

Een koolhydraatarm weekmenu? Angela Groothuizen is afgevallen!

Angela Groothuizen afgevallen?  Angela Groothuizen is zelf al jaren met haar gewicht bezig. Maar dit komt ook omdat ze zelf zegt “ik ben nu eenmaal een Bourgondiër”. Toch is het haar gelukt om nu heel veel kilo’s af te vallen maar mogelijk was dit ook door te kiezen voor  koolhydraatarm eten en haar lifestyle aan te passen.

TIP: ”Wil je een koolhydraatarm dieet volgen? De club weekmenu’s zijn makkelijk en snel te bereiden!” Probeer hem nu de eerste maand voor maar 1 euro! >>

 

Ben je een koolhydraatarm weekmenu aan het samenstellen? Daarom mag je dit koolhydraatarme lijnzaad brood als ontbijt écht niet vergeten. Vooral als je heel gek bent op brood, dan kan het voorkomen dat je die lekkere bite gaat missen als je een koolhydraatarm weekmenu wilt opstellen voor jezelf.

Angela Groothuizen afgevallen met koolhydraatarm?

Niet nodig, want met dit recept voor koolhydraatarme broodjes van lijnzaad heb je een koolhydraatarm weekmenu met een heerlijk gezond ontbijt. Daarnaast zijn de broodjes met lijnzaad te combineren met allerlei soorten mager beleg, en kun je ze enige tijd bewaren.

koolhydraatarme lijnzaad brood 800x350px

Wat is de voedingswaarde voor koolhydraatarme lijnzaadbroodjes?

Als je aan brood denkt, dan denk je misschien aan een heleboel koolhydraten maar dat is met dit gezonde ontbijt recept niet nodig. Het is juist daarom dat dit recept zo goed past in een koolhydraatarm weekmenu. Dit recept is voldoende voor 6 broodjes. De voedingswaarde is berekend per 2 stuks:

Calorieën: 223
Vetten: 17.2
Eiwitten: 15.1
Koolhydraten: 2.3

Deze ingrediënten heb je nodig voor een koolhydraatarm dieet:

3 grote eieren
55 gram Parmezaanse kaas (geraspt)
80 gram lijnzaad (in zijn geheel)

Zo maak je zelf een ontbijt recept dat past in een koolhydraatarm dieet:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Maal het lijnzaad fijn met een blender of keukenmachine en doe dit vervolgens in een grote kom. Doe hier ook de eieren en de geraspte kaas bij.
3. Maak vervolgens 6 gelijke ballen van het lijnzaad deeg en leg ze op een bakplaat met bakpapier.
4. Maak de balletjes met de achterkant van een eetlepel een klein beetje plat en plaats de bakplaat in de oven.
5. Bak de broodjes in ongeveer 10 minuten gaar. Haal ze hierna uit de oven en laat ze even goed afkoelen op het aanrecht. Eet smakelijk!

Jij ook Afvallen dankzij ons Gratis Weekmenu?

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.