Review Droog Trainen Protocol

Review Droog Trainen Protocol

Update 2019

Het Droog Trainen Protocol Vrouwen heeft alleen het afgelopen jaar al tienduizenden Nederlandse vrouwen geholpen om het lichaam volledig droog te trainen. En dat is iets waar de maker van het programma trots op mag zijn. Want droog trainen staat bekend als een van de meest intensieve targets.

LET OP: Henry heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. Gebruik deze kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent >>

Met de komst van het Droog Trainen Protocol is ook voor vrouwen makkelijker geworden dit doel te bereiken. Dit programma mag dan wel zeer intensief zijn, het resultaat zal het absoluut waard zijn.

Wil jij weten of het Droog Trainen Protocol Vrouwen ook iets voor jou is? Dan is mijn review precies wat je nodig hebt. Ik ben namelijk diep in de materie gedoken om te ontdekken of dit protocol jouw tijd en energie waard is.

Dit is wat jij over Droog Trainen Protocol Vrouwen moet weten

Steeds vaker kom je voorbeelden tegen van vrouwen die het lichaam hebben droog getraind. Het resultaat ziet er weliswaar prachtig uit. Maar je ziet meteen dat dit wel enorm veel tijd en energie moet hebben gekost. Of toch niet?

Wat ik met de Droog Trainen Protocol Vrouwen review duidelijk probeer te maken is hoe een slechts 70-pagina tellend boek in staat is om precies de informatie te geven die nodig is om het lichaam droog te trainen.

Want uiteindelijk zijn er maar twee elementen die volledig uitgewerkt moeten worden: voeding en training.

Door tijd en energie in deze twee elementen te stoppen op de meest effectieve manier kan een resultaat bereikt worden waar je echt trots op kunt zijn. Het Droog Trainen Protocol Vrouwen laat zien dat jij binnen korte tijd al een strak lichaam kunt krijgen.

Inhoud van droog trainen protocol voor Vrouwen

Helaas kan ik je niet de volledige inhoud vertellen van het Droog Trainen Protocol Vrouwen. Daarom bespreek ik liever kort de onderdelen waarvan ik denk dat jij er het meeste aan hebt.

Een van de onderwerpen waar ik zelf in geloof, is het 80 20 principe. Dit principe wordt doorgaans ook wel de Pareto-regel genoemd. De regel gaat, in het algemeen, als volgt: ‘Uit 20 procent 80 procent halen’. Klinkt wat abstract maar op bijzonder veel delen van het leven van toepassing.

In het geval van het Droog Trainen Protocol Vrouwen gaat dit vooral op met voeding. Slechts 20 procent van de voeding is al genoeg om jou van 80 procent van je energie te voorzien. Dat wil zeggen dat er behoorlijk wat voeding onnodig is.

Bron: Droog Trainen Academie

Het is niet de bedoeling van de makers van Droog Trainen Protocol Vrouwen om jou te laten vasten. Het doel is om jou alleen dat te laten eten waar jij ook echt wat aan hebt.

Verder wordt er veel aandacht besteedt aan het aanpassen van jouw kijk op afslanken, droog trainen en doelen. Velen falen namelijk op het feit dat ze jaloers worden, te weinig motivatie hebben of onrealistische doelen hebben.

Door op een andere manier naar droog trainen te kijken voorkom je dat fouten maakt die al door anderen zijn gemaakt. Met de juiste mindset help jij jezelf naar de meest optimale instelling voor resultaat toe. En er zijn maar weinig methodes die hier aandacht aan durven te besteden. Maar het Droog Trainen Protocol Vrouwen doet het.

TIP: Henry heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. Gebruik deze kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent >>

Voeding en DTP

Niets zal zo belangrijk voor het resultaat zijn als jouw voeding. Indien jij jezelf niet van de juiste voeding zal voorzien, zal het jou niet lukken om jouw lichaam droog te trainen. Ieder product dat je consumeert, zal aan enkele voorwaarden moeten voldoen. En Droog Trainen Protocol Vrouwen gaat hier zeer diep op in.

droog-trainen-voeding facebook
Bron: Droog Trainen Academie

 

Met hoofdstukken als ‘macronutriënten’, ‘metabolisme’ en ‘veel of weinig koolhydraten’ wordt er ook op inhoudelijk vlak ingegaan op wat voeding met je doet. Als we smokkelen, doen we dat meestal door dingen te eten die niet bijdragen aan het eindresultaat. En door te begrijpen wat dit met jouw lichaam doet, hoopt Droog Trainen Protocol Vrouwen jou te leren hier korte metten mee te maken.

Na het theoretische deel komt DTP met praktische sturing wat betreft voeding. Zo ontdek je hoeveel je moet eten en op welke momenten. Ook leer je diverse voedingsstrategieën waarmee het lichaam nog sneller drooggetraind kan worden.

Tevens motiveren de makers van het Droog Trainen Protocol Vrouwen jou om de calorieën en macronutriënten bij te houden. Dit zodat je precies weet wat je op een dag binnenkrijgt en hoe het invloed op jouw lichaam heeft.

Bron: Droog Trainen Academie

Krachttraining en beweging

En dan natuurlijk ook nog krachttraining en beweging. Want je had toch niet verwacht dat ik het in mijn Droog Trainen Protocol Vrouwen review niet zou hebben over de schema’s die in DTP voor vrouwen te vinden zijn?

Alles wat jij over krachttraining en beweging moet weten voor het krijgen van een droog en strak lichaam, is als het aan mij ligt te vinden in Droog Trainen Protocol Vrouwen.

En ook hier pakt DTP het weer slim aan. Want eerst wordt er aandacht gegeven aan de theorie achter krachttraining. Op welke manier kan jij het best trainen? Op welke momenten en welke spieren?

Bron: Droog Trainen Academie

Deze focus is exact wat jou gaat helpen om je spieren droog te trainen. Workout routines zijn ongelofelijk belangrijk om goed te begrijpen. En met een apart hoofdstuk geeft Droog Trainen Protocol Vrouwen hier voldoende aandacht aan.

Cardio, HIITT- en LISS training worden meerdere keren genoemd. Deze drie vormen hebben ieder een enorme invloed op het vet in jouw lichaam. Behalve krachttraining zijn deze drie soorten training nodig om het overtollig vet te verbranden. Doe je dit niet, dan zullen de spieren niet zichtbaar worden.

Tenslotte geeft DTP je ook tips over hoe jij het plan in de toekomst kan blijven aanpassen zodat het bij jouw doelen blijft passen. Oftewel, je krijgt een plan dat hoort bij jou als persoon. Klik hier voor de kortingslink

Conclusie: Droog Trainen Protocol Vrouwen? Kopen! 

Droog Train Protocol voorbeeld

 

Je hebt het als een rode lijn door de Droog Trainen Protocol Vrouwen review al kunnen lezen: dit boek is een aanwinst voor iedereen die serieus aan de slag wil gaan met droog trainen. Dit is precies wat vrouwen nodig hebben om binnen korte tijd geweldige resultaten te kunnen boeken.

LET OP: Henry heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. Gebruik deze kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent >>

4 gedachten over “Review Droog Trainen Protocol”

  1. Ik wil graag super gespierd worden! Ik ben al vele dagen aan het trainen en gebruik ook supplemenen erbij om mijn streefgewicht en zomerlichaam te behalen. Gaat dit protocol mij verder helpen?

    • Hey Merel! Zeker, het is een stap-voor-stap programma en er zit ook een 100% geld terug garantie op dus als het toch niet bevalt krijg jij gewoon je geld terug 😉

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.