Chiazaad kopen? Een natuurlijke bron van vezels en eiwitten!

Chiazaad kopen? Een natuurlijke bron van vezels en eiwitten!

Pure chiazaad kopen?Ben je ook zo benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van pure chiazaad? Dat zijn er nogal wat! Deze heerlijke zaden kun je niet alleen verwerken in allerlei gerechten zoals bijvoorbeeld salades of shakes, maar ze doen ook echt iets voor je lichaam.

Pure chiazaad gezond?

Van nature zijn chia zaden rijk aan vezels, eiwitten en gezonde vetten. Reden te meer dus om ze dagelijks te gebruiken. Qua uiterlijk heeft het chiazaadje veel weg van maanzaad, alleen mag je puur chiazaad dus ook echt tot de superfoods rekenen. Daarnaast leveren ze ons lichaam behoorlijk wat essentiële voedingsstoffen.

Waarom is pure chiazaad eigenlijk zo gezond?

Chiazaad is afkomstig van de chia-plant en wordt eigenlijk al eeuwenlang gebruikt. In Nederland is de populariteit van pure chiazaad de laatste jaren pas enorm toegenomen. Chiazaad is zo gezond omdat het naast vezels en eiwitten een hoge dosering selenium, ijzer, kalium en omega 3-vetzuren bevat.

Natuurlijk wisten we al dat de vezels in pure chiazaad een belangrijke rol spelen in een optimale darmfunctie, maar er is nog iets speciaals te ontdekken aan deze krachtige en gezonde zaadjes. Als je chiazaad weekt in water of bijvoorbeeld melk, ontstaat er een zachte gelei die je een verzadigd gevoel geeft. Pure chiazaad is dus ook heel goed bruikbaar als je op je lijn wilt letten. Zo verlies je op een makkelijke én gezonde manier jouw overtollige kilo’s zonder hongergevoel.

Chiazaad gezond 800x350px

5 redenen waarom pure chiazaad bijdraagt aan een goede gezondheid

Pure chiazaad kun je op veel manieren gebruiken. Door een groene salade, jouw favoriete smoothie of een zelfgebakken brood. Door de notensmaak is pure chiazaad ook nog eens erg lekker in diverse verschillende gerechten. Hieronder lees je 5 goede redenen waarom je meer pure chiazaad zou moeten eten;

– Chiazaad houdt je bloedsuikerspiegel stabiel
– De eiwitten in chiazaad zorgen voor een goede spieropbouw
– Het risico op hart en vaatziekten wordt verminderd
– Pure chiazaad draagt bij aan een goede hersenfunctie en activiteit
– Een optimale spijsvertering door het gebruik van pure chiazaad

Deze heerlijke zaden mogen dus met recht tot één van de gezondste worden gerekend. Je kunt ervoor kiezen om pure chiazaden in zijn hele vorm te verwerken, maar je kunt ze ook fijnmalen voordat je ze gebruikt. Hierdoor komen er nog meer belangrijke voedingsstoffen voor ons lichaam vrij.

TOP 3 Beste Chiazaad producten in 2018

Nu weet je al meer over chiazaad. Dan is het nu tijd om de beste chiazaad selectie met je te delen. Mijn vriendin en ik hebben elke week wel weer een nieuw zakje staan in de keuken, goede ervaring met deze chiazaden. Tevens lees je ook honderden ervaringen van andere gebruikers.

Zo weet je zeker dat je nu de juiste keuze gaat maken. Deze chiazaden zijn ook 100% veilig en 100% legaal.  Maar houd je altijd aan de dagelijkse dosering en gebruiksaanwijzing tenzij een arts dit anders voorschrijft.

#1. Pure Chiazaad

Chiazaad is een populaire superfood. Deze superfood is van nature een bron van eiwitten, bevat vetten en is vezelrijk. Chiazaden zijn makkelijk toe te voegen aan je eten, het kan in een salade, door de yoghurt, kwark of verwerken in je shake of smoothie! Lees hier 584 ervaringen van andere Pure Chiazaad gebruikers >>>

Voordelen:

– Van nature een bron van eiwitten
– Vezelrijk en goed voor de maag
– Goede prijs/kwaliteit verhouding

Koop Pure Chiazaad

Profiteer nu van 20% korting voor 3,90 euro te koop >>>

#2. Chiazaad Poeder

Chiapoeder zeer eenvoudig in gebruik en verbeterd! Chiazaad poeder: de ideale manier om chiazaden toe te voegen aan je yoghurt, kwark, shake, smoothie, cake of brood! Lees hier 31 ervaringen van andere Chiazaad poeder gebruikers >>>

Voordelen:

– Chiazaad poeder is fijn gemalen en lost snel en goed op
– Koude maling met behoud van voedingsstoffen
– Goede prijs/kwaliteit verhouding

Koop Chiazaad Poeder

Profiteer nu van 20% korting voor 4,90 euro te koop >>>

#3. Omega-3, Chia- & Lijnzaad mix

Haal altijd het meeste uit je dag. Deze mix is speciaal voor sporters en is meer dan een standaard! Het levert je de belangrijkste vezels, mineralen en eiwitten zodat je het beste uit je workouts en je leven kunt halen. Lees hier 118 ervaringen van andere Omega-3, Chia- & Lijnzaad mix gebruikers >>>

Voordelen:

– Unieke mix van Chia en Lijnzaad
– Van nature een bron van eiwitten
– Goede prijs/kwaliteit verhouding

Koop Omega-3, Chia- & Lijnzaad mix

Profiteer nu van 20% korting voor 2,90 euro te koop >>>

Tot slot

Je bent nu meer te weten gekomen over al deze geweldige super food, chiazaad. Het is belangrijk dat je de juiste chiazaden en soort aanschaft en niet zo maar iets via het internet aanschaft.

De TOP 3 die ik vandaag met je gedeeld hebt bevat legale en vooral organische en veilige zaden! Tevens is Body & Fit de grootste webshop van Nederlands grootste supplementen aanbieders.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met het gebruik van deze superfood chiazaad!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.